Sommar, äntligen här?!

Fredagen den 23 maj började med strålande sol och värme. Jag fick en härlig källarfranska till frukost och sen kom mitt barnbarn Agnes tidigt till mig för att vi tillsammans skulle gå och rösta i EU-valet. Jag hade klart för mig vart jag skulle lägga min röst, och såg verkligen fram mot en mysig förmiddag tillsammans med Agnes. Trots att Agnes var lite tidig var jag klar och vi begav oss iväg. Vi gick genom Solna mot Solna centrum och passerad många vackra vyer, bla blommar kastanjeträden nu och det är ju en väldigt vacker syn, faktiskt helt fantastiskt. Vi  passerade även över torget i Solna och tittade lite på den härliga torghandeln med blommor frukt och grönsaker som är där.
Det var länge sen jag var på en så här lång promenad så jag njöt enormt och unnade mig själv att gå till kontitoriet Balder och köpte extra gott kaffebröd.

När jag kom hem försökte jag sitta på balkongen en stund men det blev tyvärr för varmt och jag kände mig nästan yr, så jag gick in och vilade en stund istället.

Eftermiddagen spenderade jag med att få fotvårt och njöt verkligen i stora drag.

Nu måste jag bestämma mig för om jag ska byta till svalare kläder eller om jag orkar vänta till imorgon, det är stora och svåra beslut att ta :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu