Påsken avklarad för detta år

Inför påskhelgen gjorde vi i ordning ett påskris som fick pryda mitt fönster. Jag har så vackra små handmålade ägg som fick hänga i riset, och utsikten under påsken blev minst sagt magnifik, med de japanska körsbärsträden utanför som blommade under veckan. Nu är trädet redan överblommat, men de dagar som trädet visar upp hela sin prakt är minst sagt sagolika.
Dagarna som varit har gett en försmak på sommaren. Vi har kunnat sitta ute på balkongen och dricka vårt eftermiddagskaffe, och vi spelade t.o.m kort där ena dagen. Tänk vad ljus och värme gör oss gott, allt känns helt plötsligt mycket lättare och man blir nog lite piggare om man ska vara ärlig. Plötsligt kommer alla ut ur sina lägenheter och umgås så mycket mer än förut.

 

Körsbärsblom

Tyvärr har det ju blivit kallare igen, och det har nu regnat från och till i några dagar, men jag ser fram mot värmen och solen igen. Vi lyckades ha korvgrillning en av dagarna och det var fullt med deltagare från hela huset, vi fick en sort som kallas Stockholmare, och det var verkligen en smakfull korv.

Veckan som varit har känts lite hektisk, dels var ju deklarationen tvungen att lämnas in, och jag tycker det är så skönt att bara kunna trycka in några knappar på tangentbordet så är det hela klart. Det som inte blev lika smidigt, var att mitt körkort gick ut. Min dotter hittade dock att det fanns ett ställe på samma gata som jag bor där man kan ta nya kort, och det tog bara några få minuter så hade jag korten i min hand och kunde skicka in min ansökan.

Önskar er alla en härlig vår

MVH Irma

 

One Response to “Påsken avklarad för detta år”

  1. Ingrid skriver:

    Önskar dig också en fortsatt fin vår.Just nu ikväll så ösregnar det här,men ett
    välbehövligt regn 22mm.
    Mvh:Hallandskusten

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu