Livstecken

Hej igen,

Det har hunnit passera några veckor sen sist, inte alls planerat, men ibland sätter livet käppar i hjulet för en.

Först av någon outgrundlig anledning stod jag på öronen över tvättstället, damp i backen och fick lite ont i ryggen. Sängen blev min bästa vän en tid, och jag hann knappt återhämta mig, så stod jag på öronen vid toaletten istället. Snappt och kompetent blev jag omlåstrad, ihoptejpad och några små bannor passerade min väg. .  var nog lite förtjänt av dem tror jag. Nu fick jag tycka riktigt synd om mig, och på den vägen är det. Fortfarande är sängen min bästa vän, eller vi börjar faktiskt bli lite osämja mellan oss, så det är väl dags att skiljas åt snart hoppas jag!!

Under dagarna som hunnit pasera har jag haft många här på besök istället, och det är verkligen härligt att få lite sällskap när man själv inte riktigt orkar ta sig ut från lägenheten. Nu har jag äntligen börjat återhämta mig även om det är en bit kvar, och jag har börjat delta på aktiviteter igen. I skrivandes stund har jag precis återkommit från våran filmvetartimme, där Henrik idag har talat om Karl Gerhard.

Våren har börjat ta plats ute och snart hoppas jag man kan börja ta lite sköna promenader igen. Det är ju påsk snart och jag ser fram mot att få hänga upp mina små handmålade ägg i påskriset.

Med Vänlig Hälsning Irma

 

 

3 Responses to “Livstecken”

 1. Ingrid skriver:

  Jag önskar dig en fin Påskhelg.
  Mvh:Hallandskusten

 2. Britt skriver:

  Vad skönt att höra att du är i farten igen. :-)

 3. Ingrid skriver:

  Hej,Irma.Så trevligt att få höra av dig igen.Inget vidare att trilla.Men önskar dig all god bättring,och att du kan ta en härlig vårpromenad med rullatorn,framöver.
  Vi har inget vidare väder tycker att det är alldeles för kallt bara +5gr idag.
  Förra veckan på Lördagen var min mamma(98år)på besök,som också trillat, men som
  tur var inget brutit i kroppen.Vi hade en fin dag på innealtanen,med sol o värme.
  Mvh:Hallandskusten.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu