Vecka 27

Tänk att vi redan kommit till juli månad. Det är flera ur personalen som börjat sina semesterar, och jag hoppas verkligen de får härliga veckor tillsammans med sina familjer.
Måndagen förflöt ganska obemärkt förbi, men så kom tisdagen och min son Mats kom och hälsade på. De letar sommarnöje och han berättade att det finns sammanlagt ungefär 7200 sommarnöjen till salu i landet idag.

Den 3 juni och onsdag rullade jag troget ner till Björkhänget för att delta på Bingo. Idag blev vi bara två som deltog och det blir inte riktigt lika roligt när vi är så få. Jag vann en chokladkaka, som jag sen skänkte vidare till en av de andra boende på avdelningen, som jag vet uppskattar denna. På eftermiddagen började jag se en film ute i vårt TVrum, men så fick jag härligt besök i form av mitt barnbarn Peter. Han berättade att han hade deltagit i en tävling där man tog en liten promenad på 17 mil, tänk att gå så långt, vilken bedrift.

På torsdagsförmiddagen hade jag planerat att gå ner till gymnastiken, men på något besynnerligt sätt glömde jag bort detta, kanske börjar jag bli gammal!! Jag hade i alla fall en liten historia att berätta på lunchen för de andra, och vi skrattade gott åt min glömska. Eftermiddagen kom och vi blev inbjudna till att fika under träden utomhus. Man hade bakat hastbullar och chokladkakor, och vi var ett litet gäng som hade en otroligt trevlig timme tillsammans.
Idag kommer min kontaktperson gå på semester efter att hennes pass är slut, men tiden går ju fort och hon har säkert massor av roligt att berätta när hon kommer tillbaka. Hon har hjälpt mig med bloggandet och då hon inte kommer vara här på ett tag kommer mitt bloggande ta en liten micropaus.

På fredagen kom min väninna Birgitta igen på besök. Vi har alltid trevligt och talar om allt möjligt.
Helgen blev sen lite långsam, jag satt ganska mycket på balkongen och njöt av det fina vädret. Det enda som jag egentligen företog mig var att ringa och gratulera Mollys mamma på namnsdagen, och vi satt sen och samtalade en stund.

Mina vänner, jag hoppas vi möts här i slutet av juli igen. Ha en riktigt härlig tid fram tills dess.

Soliga hälsningar från Irma

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu