Vecka 26

Nu är det vardag igen och måndag den 24 juni. Snart har hela juni gått.

Idag onsdag var vi några som spelade Bingo tillsammans som vanligt, jag kom hem med en liten vinst bestående av en ask tops. Vi hade en ny tjej som var utropare, hon ska vara med oss över sommaren och var så duktig.
Min dotter Ann kom sen förbi och fyllde på mitt förråd av apoteksvaror. Min högkostnadsperiod går snart ut och nu mot slutet av denna perioden så blir kostnaden så mycket trevligare.

Så kom fredagen och min väninna Birgitta kom troget på besök. Hon är så duktig som varje vecka tar sig hit så vi får träffas. Hon hade en mycket söt blus på sig och jag blev tvungen att fråga om hon skulle bli ledsen om jag köpte en likadan, men hon tyckte bara att det skulle vara roligt om vi båda hade lika toppar.

Så kom helgen och på lördagen erbjöds det film i aktiviteten, denna gång spelade man Simon och Ekarna. Jag hade läst boken innan och det blir aldrig riktigt detsamma att se filmen efteråt, har ni samma erfarenhet?
På söndagen började jag på ett nytt korsord som jag hittade i Hemmets Journal. Jag tycker det är så viktigt att hålla de små cellerna igång, och korsord är ett bra sätt att göra det på. Hela dagen väntade jag på att någon skulle titta förbi, men idag lyste alla med sin frånvaro . . . men man lever alltid på hoppet.

2 Responses to “Vecka 26”

 1. Caroline skriver:

  Hej raraste Irma!
  Roligt att bloggen kommit igång igen. Att du vann en ikon på bingot! Lyckost!
  Örontopsen kom säkert väl till nytta…hihi

  Själv har jag det oxå bra. Vi är i Spanien som du vet. Vi håller oss till Katalonien. Skönt!
  Har varit en del i Barcelona. Måste säga precis som alla andra: staden är Härlig!
  Det jag tycker bäst om är att gator o torg är så breda!
  Sedan att det är lätt att inte gå helt vilse. Varför?
  Jo, staden sluttar ner mot havet. Så man känner om man är på väg upp eller ner. Ja, ungefär så.
  Igår var vi på Picasso-museet. Att han kunde måla visste jag, men att han kunde måla ofantligt bra redan som barn…

  Tänker ofta på dig.
  Kram från Caroline

 2. Ingrid skriver:

  Hej,Irma.Jag tycker också att det är rogivande att lösa korsord.
  Brukar alltid skicka in lösningarna (Hemmets Veckotidning).
  Har faktiskt vunnit några ggr genom årens lopp.
  Det här med att läsa böcker och sedan se filmen,blir aldrig detsamma.
  Jag kan ta ett exempel som boken ”Inte utan min dotter” tyckte att
  boken var mycket bättre än filmen.Just nu läser jag ”Mannen utan ansikte”
  handlar om Rysslands president Putin.Som jag anser är en mycket mystisk man.
  Nu önskar jag dig en fortsatt fin sommar.
  Mvh:Hallandskusten.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu