Torsdagen den 13 juni

Hejsan!

Det var nu ett tag sedan jag skrev något här på bloggen. På grund av tekniska problem har jag inte kunnat logga in på mitt konto vilket är väldigt tråkigt. Nu hoppas jag dock att allt är i sin ordning igen. Jag kommer fortsättningsvis att skriva i den anda som jag alltid har gjort.

Sedan mitt senaste inlägg har det mesta rullat på som vanligt. Jag kan börja med att berätta om de olika aktiviteter som har varit den senaste tiden. Förra veckan så var jag på mingel nere på vår uteplats. Där bjöds det på varmkorv med bröd. Det fanns även en liten bazar där. Jag köpte saffranspannkaka som jag senare delade med mina bordskamrater.
Några dagar senare så var jag där igen. Då bjöds det på smulpaj och kaffe i solskenet.

Gymnastiken har pågått som vanligt. Det är så skönt att få röra på sig lite.

Jag har även varit på bingo. Senast så vann jag en ikon föreställande jungfru Maria. Den var tydligen köpt i Jerusalem också. På baksidan så finns det en bön skriven på ryska. Trevligt!

Fortsättningsvis så har jag även haft en del besökare hos mig.
Birgitta har varit här och vi hade som vanligt väldigt trevligt ihop.

Ann och Erik var här på besök. De var något trötta då de kom. Dagen innan så hade Agnes bjudit på dom på grillfest utanför huset där hon bor och det hade blivit lite sent. Roligt att de kom.
Ann kom hit ensam någon dag senare. Jag uppskattar verkligen att hon kommer. Jag hade tänkt fråga henne om när skolavslutningen är men jag glömde tyvärr bort detta. Jag får fråga henne nästa gång vi ses.

Mats och Jan har också de varit här och hälsat på, väldigt roligt. Mats och Jannike söker fortfarande efter ett sommarställe. Mats sa att det finns runt 7000 ställen, runt om i landet, som är till salu.

Jag vill även nämna att jag sedan länge har abonnerat på två lotter från postkodslotteriet. Jag har dock bestämt mig för att säga upp dessa. Jag har tyvärr inte lyckats få tag på någon när jag har ringt. Det är bara en telefonsvarare som sätts på efter några signaler.

Jag skulle väldigt gärna vilja åka till Solna centrum snart. Jag behöver gå till tandläkaren, hämta ut medicin på Apoteket och eventuellt gå på banken. Jag har fått ett bankomatkort men det vill jag inte använda. Jag vill gärna göra som jag alltid har gjort, hämta ut mina pengar inne på bankkontoret.

Jag vill passa på att hälsa till synonymen Hallandskusten. Jag vill också tacka alla som skriver så fina kommentarer till mig. Det betyder väldigt mycket ska ni veta.

Det var allt från mig för denna gång.

Hälsar er Irma.

No Responses to “Torsdagen den 13 juni”

 1. Inga skriver:

  Trevlig midsommartid även från Inga i H:fors. Kom just in från
  sommarstugan för att kolla posten och vattna blommorna. Passade då på
  att läsa Din blogg också. Det är så treligt med dessa ljusa kvällar så
  här års. Idag har vi mulet med lite regn men det ska bli bättre till
  midsommar. Ha det så bra.

 2. Ingrid skriver:

  Hej,Irma.Så trevligt att få höra av dig igen.Det här med att ringa
  telefonsamtal idag,det tycker jag också kan vara svårt,och särskilt
  om det är upptaget ideligen.Kanske du kan få hjälp att avsluta din lott
  av dina barn,finns säkert en mailadress på lotten.
  Ja,i dagens läge så är det ju nästan alltid kort som gäller.
  Nu skall jag fira ”Midsommar” med man och våra goda vänner.Sedan på
  midsommardagen reser jag norrut till min mamma(98år) skall hjälpa
  henne att förbereda sig för ett äldreboende.Vi får hoppas på det allra
  bästa för henne.
  Tack! för hälsningen.Önskar dig en solig o varm ”Midsommar”
  Mvh:Hallandskusten.

 3. Pirkko skriver:

  Trevlig midsommartid till dig från Finland ! Nu får vi njuta av ljus, värme och den vackra naturen.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu