Hej alla.
Det känns verkligen att våren har kommit med värmen. Förra veckan satt jag ute på balkongen och njöt av värmen och solen i 45 min, det var så skönt.
Måste berömma personalen för deras underbara kaffe bröd som dem baka, det är så härligt att få ny bakat. Det blev drömtårta, wienerbröd, Norrlands bakelse och mycket annat gott. När det är så fint väder så sitter vi mycket på balkongen och det blir både förmiddag och em.

Måndagen förra veckan fick jag se en, jag kallar det en reklam film, men det har säkert ett annat namn. Den handlade om aktiviteter på björkgården och jag var med i den reklamen.
Det är inget som kommer att komma på tv, så ni behöver inte ha koll. Utan den var för att göra reklam på Solnas profil dag som var den 18 april. Väldigt fin film snutt.
Hoppas kunna visa den för mina barn och barnbarn och barnbarns barn någon gång kanske får bjuda in till filmvisning för att alla eller så många som möjligt i familjen ska kunna se den samtidigt.
Matts och Jan var på besök samtidigt vilket var jätte roligt. Jan pratade om att han skulle lägga om taket på huset själv och mitt hjärta började genast slå lite fortare av rädsla av att han skulle ramla ner. Jag gav förslag att han skulle låta ett proffs göra jobbet som har rätt utrustning och säkerhets linor och sådant.
Bingo har det varit också ena gången vann jag polkagris karameller som är så goda. Det får mig att tänka på dem gångerna jag besökte Gränna där man gör polkagrisar. Vilket arbete dem lägger ner på att göra karamellerna men så gott det blir efter, mmm.
En annan gång vann jag inte men motspelaren ville inte ha den så jag fick en hårbottens massage/ kliare. Först viste jag inte exakt vad det var men frågade runt lite och det var flera som viste vad det var och när jag provade det var det riktigt trevligt.
Det ser ut som en ballong visp.

Har varit ute på lite promenader också bland annat i Sundbyberg och vidare in genom filmstaden som är så fint nu när Körsbärsträden blommar.
Min dotter Ann har varit på besök och min väninna Birgitta också. Har haft musikunderhållning med live musik från en kvinna som kallar sig Angie och en man som heter Johan dem både spelar och sjunger. Mycket trevligt. Man får ju alla ett sånghäfte så man kan sjunga med, men det är så tråkigt för jag kan inte sjunga. Jag sjunger lite tyst för mig själv fast ska jag vara ärlig så lyssnar jag mer än jag sjunger.
Har alltid tyckt om att sjunga och var med i kyrkokören vilket jag tyckte var jätte roligt. Men så hände något och jag kunde bara inte sjunga längre.

Lilla söta Molly har varit på besök och mitt hjärta växer av ömhet och kärlek när jag ser henne. Hela Molly skiner som en sol när hon känner igen mig och det gör mig så lycklig. Denna gång hade hon en maskros med till mig. Så gulligt!

Tack för mig!
Irma

2 Responses to “”

  1. Caroline skriver:

    Hej Irma!

    Vad du håller igång! Jag undrar när jag skall börja bli så duktig som du som gympar både i sängen och i grupp. Hejja Hejja!

    Jag tittade på min nya epostadress häromdagen, men inget brev från dig….

    Nästa vecka, dvs 28 maj åker vi till Trelleborg och Malmö i några dagar. Jan har affärsmöten. Hoppas vi kan träffa lite kompisar också. Bland annat en familj som just fick sitt femte barn! Det du! Och alla fem är flickor! Dit hem vill jag gärna!

    Kram på dig från Caroline

  2. Ingrid skriver:

    Hej,Irma.Vi har också haft några dagar med mycket varmt väder +28gr.
    Tycker att det är en aningen för varmt.Jag mår bättre när det är omkring
    ca:+22gr.Våra två Japanska Körsbärsträd har snart blommat färdigt,det går så fort när de blommat ut.Men otroligt vackra är dom.Det är så mycket som händer ute i naturen nu. Det bara exploderar i färger.
    Det låter så fint när du beskriver ditt boende,att ni får hembakat och
    fin personal.
    Mvh:Hallandskusten.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu