Lugn vecka.

Hejsan alla!
Ny vecka nya möjligheter eller hur är det man säger?

Jag börjar med att berätta att Ann min dotter var på besök i lördags, hon hade varit på en lång promenad och hade vägarna för bi. Det blev en väldigt trevlig överraskning!
Samtidigt som Ann var hos mig kom en av mina grannar in. Jag kan inte säga att hon ville hälsa på mig för hon letade efter något annat. Min dotter som är så snäll, hjälpte henne tillrätta och vi kunde fortsatte vårat samtal.

På söndagen kom min dotter, Ann på besök igen efter att tagit en cykeltur. Vilken hurtig dotter man har, är så glad att hon motionerar så hon kan hålla sig stark och frisk längre.

Måndagen var en stillsam dag gjorde inget annat än att ta det lugnt. Men det är skönt det också.

Tisdagen var det gymnastik, det var ett jobbigt pass. vi skulle plocka ”äpplen” som man säger. man hålla händerna uppe över huvudet och sträcka en arm i taget upp i luften ”plocka äpplen”
En kvinna på gymnastiken har frågat en gång förut om vi inte kan plocka fallfrukt i stället, och jag skrattar lite inombords när jag tänker på det.

Onsdagen kom Elisabeth tidigt på morgonen för att intervjua mig om bloggen. Hade fått en aktivitets inbjudan till klockan 9.00 i Björkhänget ”Trevlig stund” hete det, ska gå och se vad det är så skriver jag om det var i nästa vecka .

Tack för mig denna vecka.
Hälsning
Irma

One Response to “Lugn vecka.”

  1. Ingrid skriver:

    Hej,Irma.Trevligt att få läsa dina rader återigen.Så skönt för dig att ha dina döttrar nära dig där du bor(förmodar jag).Tycker också om att cykla.
    Vi fick en nygjord cykelbana här vid kustvägen förra året.Känns betydligt
    tryggare,när det nu till sommaren blir mycket trafik på vägen,då alla
    semesterfirare far förbi.Mitt cyklande får vara för min del i år(tror jag)
    då jag skadat mina revben.Det är på bättringsvägen.
    Ha en fortsatt fin helg.
    Mvh:Hallandskusten.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu