Torsdag 25 april 2013

Hej!
Tänk att jag tycker det är så roligt att blogga!
Det har fört med sig så mycket positivt. Jag får rå om någon i aktivitets-personalen för mig själv under intervjutiden, får många nya kontakter genom bloggen och mycket annat.

En flicka i aktivitetspersonalen, Caroline, har fått mig att börja grunna på om jag inte själv skulle börja skriva bloggen på datorn också. Idagsläget blir jag intervjuad och godkänner sedan texten innan publicering.
Jag har kunnat skriva maskin, så det borde jag kanske klara av, men det är ju lite runtomkring också. Logga in, välja dokument osv. Jag har dock blivit försäkrad om att jag skall få allt stöd jag behöver. Ja…vi skall nog öva lite i helgen.

I veckan har jag fått tråkig mat flera gånger, man blir ju lite fixerad vid maten när man bor så här. Idag fick vi en ärtsoppa som var så tjock att den inte ens flöt ut på tallriken, utan stannade förskrämt i ett hörn. Men personalen har försäkrat mig om att en rapport har skrivits till köket.

Så, då var klagomålen överstökade!

Bland det bästa som hänt mig på länge (förutom besök och kontakt med min familj och vänner förstås) är en i avdelningspersonalens kunskaper. Vad frågar ni?
Jo, hon ger mig massage! Jag har upplevt de mest fantastiska saker efter massagen. Det kan vara lite olika vad som händer. Ibland sover jag bättre, kylan från mina händer och fötter försvinner m.m. Jag riktigt känner hur hela jag får cirkulation.
Tänk om hon kunde få gå runt till alla i huset och göra så här gott.

Jo, på tal om mat. Det var anhörig-boende-träff i veckan. Då presenterade verksamhetschefen, sjuksköterskor och aktivitetspersonal nyheter och annat. Jag brukar gå på dessa möten. Efteråt fick vi soppa och en liten varm baguette som var så otroligt god. Jag åt tre stycken! Hoppas vi får det brödet flera gånger!

Jag fortsätter på temat mat. Min väninna Birgitta kommer ju till mig varje vecka. Vi talar gärna om mitt gamla bostadsområde, Ankdammsgatan. Jag känner fortfarande stor samhörighet med det området. I mitt dåvarande hus finns ett förträffligt konditori, Bullens. Har ni vägarna förbi, så stanna till där.

Allt gott önskar er
Irma

One Response to “Torsdag 25 april 2013”

  1. Ingrid skriver:

    Hej,Irma.Ja,det är inte det lättaste att komma igång med en ”Blogg”
    och hitta de sidorna man lägger upp bilder på mm.Jag har en blogg själv,och det tog mig några veckor innan jag blev färdig med den.
    Och sedan ville jag ha en klocka till min blogg,och det var inte heller
    det lättaste.Men till sist lyckades jag,envis som jag är.
    Själv äter jag inte ärtsoppa,men onekligen lät det inte gott,när soppan
    var så tjock.
    Skall lägga det på minnet Bullens konditori,om vi har vägarna förbi
    någon gång.För visst är det gott med bullar,o kakor.
    Önskar dig en fin helg.
    Mvh:Hallandskusten.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu