En ny vecka på Björkgården.

Hejsan alla!
Jag måste berätta att det inte blivit så mycket bloggande och det är pga sjukdom men nu hoppas jag att alla är friska så att bloggandet kan fortsätta.
Under Påsken blev det väldigt mycket god mat och gott sällskap väldigt trevligt!

Måndag 1april ingen lurade mig eller ens försöka lura mig men jag passade på att lura både personal och grannen min.
På eftermiddagen så var mina grannar och personalen samlade i dagrummet för lite fika, vi hade så trevligt jag gillar när personalen sitter med under fikastunden då dem bidrar med spänning i samtalen.

Tisdagen blev det ingen gymnastik. Var och handlade lite på närbutiken, det blev tulpaner till en av mina grannar som tack för en gåva jag fick. Matts kom på besök, vilket alltid är lika trevligt när barnen kommer ”hem”.
På natten där så mådde jag inte alls bra, jag tror att det berodde på alldeles för mycket mat. Tänka sig att det kan bli för mycket av det goda.

Onsdagen blev det bingo som vanligt och jag vann!! Inget jätte roligt men i alla fall något som man kan använda, en flytande handtvål vann jag.
Jag såg en western film på tv och blev glatt överraskad att den var bra. Jag har aldrig gillat western filmer med allt detta pangande och dödande.

Torsdagen var en lugn dag som jag var för mig själv och bara myste. La lite patinans, läste, såg tv och löste korsord. Det är så skönt att bara få vara lite också.

Fredag kom min väninna, Birgitta på besök och hon berättade att hon gärna vill flytta hit till Björkgården, vilket jag tycker är roligt då man behöver sina väninnor nära.

Lördagen såg jag filmen Änglagård II. Den har jag inte sätt förut och tyckte att den var bra, små skrattade lite åt de pinsamma delarna. Efter filmen var jag fortfarande pigg så jag gick in till en granne och satt och pratade och hade det så trevligt.

Söndagen kom Elisabeth på förmiddagen och hjälpte mig med bloggen. Efter det så kom min dotter Ann, barn barnet Erik och hans dotter lilla söta Molly (barn barns barn)
På eftermiddagen såg jag filmen Änglagård III som jag tyckte var spännande har så mycket funderingar från tvåan som man inte riktigt har fått svar på. Hann dock inte se den färdigt hoppas jag får det i nästa vecka.

Det var allt för mig denna vecka, ha det så bra alla!
Hälsning Irma

One Response to “En ny vecka på Björkgården.”

  1. Ingrid skriver:

    Hej,Irma.Jag skulle lura min man tidigt på morgonen med att det stod en
    älg i trädgården.Och när jag vaknade så tro det eller ej där står en
    älgko och mumsar på fåglarnas talgboll.Så det blev inget med denna 1:a april.Själv har jag bara sett den första Änglagårds filmen,och jag tyckte
    att den var bra.Jag lägger också patiens,men här på datan.
    Har halkat ute i trädgården och knäckt revbenen,i lördags så jäääkla ont.
    Har fått ett El-ryggstöd till sängen höj o sänkbart.Får sitta upp o sova.
    Så det tar nog sin tid innan detta läker.
    Nu verkar det som att värmen skulle komma,enligt meterologerna.
    Ha det så bra.
    Mvh:Hallandskusten.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu