Försenat inlägg.

Hej igen!
Vill börja berätta som jag så ofta gör om vad jag har gjort den gångna veckan.
På torsdagen var det gymnastik och senare på eftermiddagen så spelade jag lite golf på wii-spelet vilket jag tyckte var jätte roligt och så vacker och grön och fin gräsmatta det var.

Fredags fick jag besök av min goda väninna, Birgitta.

Lördagen fick jag fin besök av min dotter och min goda vän Ola. På eftermiddagen kände jag mig lite snuvig jag tror det var allergi av något slag för det hade gått över dagen efter. Jag är allergisk mot damm och vissa blommor. Fast min granne är jätte förkyld så jag är lite orolig att jag ska bli smittad. Fast jag har tagit influensa spruta i många år så känner jag mig inte helt immun.

På söndagen ringde Birgitta mig och hon berättade att hon hade tråkigt och kände sig lite rastlös. Det problemet löste vi genom att hon kom på besök och vi hade jätte trevligt.
Så var det dags att väga sig igen och så frågade personalen mig hur mycket jag trodde att jag vägde och jag måste säga att vi tjejer tror att vi är större än vi egentligen är. Man ska inte prata om en kvinnas vikt men jag ta upp det själv så då är det ingen fara. Jag trodde jag vägde 78kg men jag väger 68kg, vilken lättnad det var.

Måndagen hände inget speciellt och fick inget annat besök, utöver personalen.

Tisdagen var jag och Katharina (min kontakt person) och handlade på Konsum, det blev frukt och godis. Jag har fått en förkärlek till gul och röd paprika. Jag äter en halv paprika eller ett halvt äpple varige morgon efter smörgåsen. Det är så gott!
Lite gymnastik stod på dagens schema och så kom min under bara son, Matts på besök.

Onsdagen vankas det tandläkarbesök i Solna centrum, inge hål som tur var men jag fick flortabletter som skulle hjälpa mig med ilningarna. Passade på att shoppa en ny tröja och ett nytt överkast.

Det var allt från mig denna vecka!
hälsa er Irma

5 Responses to “Försenat inlägg.”

  1. Linnea skriver:

    Hej Irma!
    Vilken mysig liten blogg du har! Den här ska jag börja läsa ofta!
    Hoppas att du har haft en bra påsk!
    Kram Linnéa

  2. Edwin skriver:

    Hej Irma!
    Det var jätte roligt at läsa din blog! Jag studerar till sjukskötare i Helsingfors. Solen skiner här och alla är glada i svensk lektion. Förlåt min dåligt svenska.

  3. Annette Lindell skriver:

    Hej bästa Irma!
    Kan du tänka dig att då jag letade igenom gamla Året Runt (för att riva ut korsord till Ulrikas barn) så såg jag en artikel om dig och ditt bloggande: Så himla glad jag blev! Nu vet jag var du bor numera också. Och att du är pigg och glad (det såg så ut i alla fall). Hoppas att påsken varit bra för dig. Du får gärna skicka din mailadress så kan jag skriva lite mer privat till dig, det skulle vara så roligt!
    Här i Ystad skiner solen idag och det är vi tacksamma för. All sol som kan smälta bort all den tråkiga snön är vi glada för.
    Nu ska jag packa min resväska och åka ner till Ulrika och hennes tre barn. De bor i Schweiz, men vi önskar, önskar, önskar att hon flyttar ”hem” snart.
    Stora kramar och hälsningar
    Annette

  4. Inga skriver:

    Hallå Irma!
    Påskhälsningar från soliga Helsingfors. Önskar Dig och de dina en
    angenäm helg. Det har varit så trevligt att följa med Din vardag på
    Björkgården. Massor med hälsningar från Inga.

  5. Ingrid skriver:

    Hej,Irma.Här en till som är allergisk mot damm,och nu till Påsk vill jag
    inte ta in Påskliljor,tål inte dom heller.Imorgon kl:15:40 då skall jag
    till tandhygenisten.På fredag hämtar vi min mamma (97år)hit till oss,
    Så stannar hon ungefär 1 vecka,vi får hoppas på soliga dagar.
    Nu önskar jag dig en trevlig ”Påskhelg” med dina nära o kära.
    Mvh:Hallandskusten.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu