Påsken kom även i år

Det har hunnit passera lite tid igen, ibland förstår jag inte vart dagarna tar tar vägen. Jag ska försöka bli mer frekvent med mitt skrivande, men det är inte alla dagar man tycker man har någonting att berätta om.

Först tänkte jag berätta om ett trevligt besök jag fick häromveckan, det är tio dagar sedan ungefär. Allt började med att jag fick ett telefonsamtal från en kvinna som undrade om hon inte fick komma hem till mig och intervjua mig. När dagen kom hade jag bett min kontaktperson vara med en stund, det är ju ändå så att jag inte visste vem det var som skulle komma och hälsa på. In kom i alla fall en tjej som hette Monica, hon var från Polen och studerade vårt språk på universitetet, och skulle nu skriva en uppsats om en boende i min situation. Tiden sprang iväg och hon var hos mig i över tre timmar, och vi hade det så trevligt. Jag måste speciellt tacka för de vackra lila tulpanerna jag fick, och trot eller ej men de står än i dag.

Nu har största delen av påsken passerad, och det har varit en påsk som både varit trevlig och god. Jag uppskattar verkligen att det serveras mycket gott, kunde jag sjunga så skulle jag göra det, så bra har det varit.  Personalen här har verkligen gjort allt för att vi ska ha det bra och få äta gott. Det har bakats, kakor, tårtor, frukostfrallor och även förrätter har producerats. Min dotter Ann kom en av dagarna med en stor plåt vaniljkaka, som vi bjöd alla på, och det uppskattades mycket fick jag höra.
På påskafton kom mitt barnbarn Erik med sin dotter Molly på besök. Molly gör så fina teckningar och det är väldigt fina gubbar som hon delar med sig av, vad roligt det är att få små minnen.

Glad Påsk önskar Irma

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu