Imponerande ungdommar

Hejsan igen,

Denna gång vill jag berätta om en händelse som jag varit med om. I fredags kom 10 ungdomar hit och spelade och sjöng för oss. Alla gick de på gymnasiet och hade nu tagit sig tid att komma till oss. Det var ganska jämt fördelat mellan könen och många av dem hade med sig sina instrument. En flicka hade med sig en cello, två hade gitarrer, en hade saxofon och så var det en liten trumma.

Gruppen kom först på förmiddagen upp till oss på avdelningen och spelade och sjöng bara för oss, och vi blev alla väldigt imponerade av deras underhållning. Efter lunchen bjöd de sen på en lite längre konsert ute i vår trädgård tillsammans med kaffe och underbart hembakat bröd.

Jag satt och studerade de instrument de hade med sig lite när de spelade för oss, och det slog mig att saxofonen såg alldeles ny ut och hade säkert inte varit billig i inköp. Vi fick även sånghäften så vi kunde deltaga lite bättre i sången.

Vilka trevliga ungdomar, jag blev så förtjust i dem, hoppas på fler besök från dem. En av killarna bjöd så charmant upp mig och tänk om det hade varit möjligt med en liten svängom.

Sommarhälsningar från Irma

3 Responses to “Imponerande ungdommar”

 1. Maria skriver:

  Hej Irma, och tack för att vi fick äran att umgås med dig denna vecka!
  Just i detta nu sitter vi i ett redigeringsrum på Södertörns högskola och färdigställer filmen. Jag ser till att det slutliga resultatet når dig i nästa vecka.
  Må gott! Varma hälsningar från Maria

 2. Ingrid skriver:

  Hej,Irma.Visst finns det många fina ungdomar i vårt samhälle.Alltid trevligt när det
  anordnas sång o musik.
  Hoppas att allt är bra med dig.
  Mvh:Hallandskusten

 3. Caroline skriver:

  Hej Irma!
  Inte visste jag att du var så förtjust i att dansa!

  Snart ses vi igen! Det blir kul!

  Ha det gott!

  Hälsar Caroline

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu