Nytt år, välkommen 2014

Året började ganska lugnt men så var jag tydligen tvungen och skapa lite dramatik åt mig själv, och gick och trillade i badrummet, det blev en färd till sjukhuset och ett par stygn baktill i huvudet. Inte alls någon bra början på det nya året. Hoppas året fortsätter lite bättre nu.
Under helgen som kom den 5-6/1 fick jag många trevliga besök, och en vacker bukett tulpaner som förgyllde min byrå i många dagar framöver.
Den 6:e var tanken att vår canastagrupp skulle starta, men tyvärr blev det bara jag som kom.
Den 7 januari var det en av mina favorit punkter på programmet, och vi hade först frågesport och sen följer ju minnesträning med vår arbetsterapeut. En av frågorna vi fick var om hundar svettas . . .
Kommande helg blev väldigt stillsam, jag har kännt mig trött och valt att ta det lite lugnt.

Så blev det en ny vecka igen och på tisdagen kom Ann och hälsade på och med sig hade hon den minsta vattenmelon jag någonsin sett, och god var den. Den räckte flera dagar och den var mycket uppskattad av mig.
Den 14/1 stod det Bingo på agendan och denna gång vann jag tandborstar, ett flerpack, och eftersom jag redan hade ganska gott om dem så tror jag att jag klarar mig ganska lång tid framöver nu :)

Jag har haft en period där jag kännt mig trött och jag har tagit det lite lugnare, men jag uppskattar verkligen alla härliga besök jag får av personal och vänner.

3 Responses to “Nytt år, välkommen 2014”

 1. Caroline skriver:

  Hej!
  Jag vill skicka en hälsning till Berit som skrivit.
  Du har alldeles rätt när du tror att Irma är en underbar person!
  Jag känner henne sedan flera år tillbaka och hon är fantastisk!

  Precis som du vill jag också höra om hur det var förr. Hoppas Irma, att du bjuder på några karameller!

  Kram från Caroline

 2. Ingrid skriver:

  Hej,Irma.Oh,snälla nån vilken otur,att slå sig i huvudet.Hoppas att du mår bättre nu.
  Jag tror att man känner sig trött vid denna årstid.Fast solen varit framme här igår och idag.Vinter har vi nu med 1 1/2 dm snö.Nu är det broddar som gäller,när man
  går ut med sin lilla vovve.Jag önskar dig all god bättring.
  Mvh:Hallandskusten.

 3. Berit skriver:

  Hej Irma jag har väntat på inlägg från dig. Har läst dina sidor flera gånger o lika kul varje gång, Du måste vara en helt underbar person med hjärtat på rätt ställe. Det är så kul att du har personalen o dina vänner nära dig måste kännas skönt. Jag tycker om när man berättar om hur det var förr. Hade en gammel mormor som gick bort för 7 år sedan hon blev 97 år. Det roligaste jag visste var när hon berättade om det som hänt en gång i tiden. Det saknar jag nu, därför var det så roligt när jag hittade din sida. Det känns som om hon kommit tillbaka.
  Kommer att längta till ditt nästa inlägg. Sköt om dig o vila när det behövs. Kramar Berit

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu