Torsdag den 10 januari

Hej på er!

Detta är min andra blogg i år, tänk vad tiden går fort.

I fredags hade jag för första gången i mitt liv hembesök av frissan, det kändes lite ovant och annorlunda. Bra att kunna göra ifall man behöver!

I lördags fick jag besök av Erik och Molly . Så mysigt!

Jag tycker att det är jätteroligt och spännande att läsa alla svar som jag får från er, mina läsare. Tänk vad spännande om jag skulle träffa er allihopa!!
Fortsätt gärna att skriva till mig!

I söndags fick jag telefonsamtal från Ann och fick reda på att Erik håller höll på att baka något gott. Ann ville hämta mig kl 13 och sedan skulle jag följa med henne hem och smaka!

Jag har en fråga till er – är det någon av er som tror att skyddsänglar finns?
Varför jag frågar är för att det har hänt mig en egendomlig händelse.

Erik och Ann delade på kavlingen av en deg som var riktigt platt.
Det visade sig bli ungerska Langos. Det var första gången jag smakade Langos.
Det var verkligen jättegott!
För över 10 år sedan hade jag möjlighet att äta langos i Kungsträdgården. Men det var så lång kö att det blev ingenting av.
Ann berättade att Erik har varit i baktagen i ett par kvällar nu och det jag tycker är väldigt roligt.

I måndags fick jag telefonsamtal från journalisten från Hemmets journal och det var väldigt trevligt att prata med dem.

Tisdagar brukar jag som ni vet gå på gymnastik, på eftermiddagen kom på Mats på besök. Tänk att han kommer så regelbundet. Vi pratade mycket om Eriks bak-kunskaper. Mats
är mycket matroad det tycker jag väldigt roligt att höra eftersom man själv ligger varje dag och undrar ”Vad blev det för mat idag månne?”

Igår, torsdag, jag var på Bingo och har vunnit en sak.

Jag tackar från mig och önskar er en trevlig helg

2 Responses to “Torsdag den 10 januari”

  1. Carina skriver:

    Hej Irma!
    Min mamma ringde alldeles nyligen och frågade om jag kände Irma Holm på Björkgården efter att ha läst hemmets journal! Vilka känslor som kom fram inom mig! Mest för att du är en sådan fin förebild! Vi träffades i björkhänget för några dagar sen och jag berättade om mina studier till sjuksköterska! Nu slog det mig här om kvällen, jag kommer verkligen sakna er på björkgården, blir faktiskt lite gråtmild! Ha det så gott Irma så ska jag komma och hälsa på eller jobba ibland så får vi fika!
    Många kramar Carina (Undersköterska på björkgården)

  2. Lillemor Nilsson skriver:

    Hej Irma, önskar dig en god fortsättning på det nya året!! Intressant att du tar upp frågan om skyddsänglar. Jag diskuterade just det ämnet med en vän i går kväll. Jag tror definitivt att det finns skyddsänglar. Flera farliga händelser har hänt mig och min familj där jag är övertygad att vi inte skulle klarat mig utan skyddsängel! Min vän vill hellre kalla det extrem tur…. Sedan är det väl uppenbart att skyddet en tag tar slut, för några tidigare än andra. Vad det beror på, tillhör de stora existentiella frågorna som vi kanske aldrig får svar på…. Det är väl vad många kallar ödet.
    Önskar dig en trevlig söndag och vecka! Varma kramar

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu