Torsdagen den 29 november

Hej!

Jag kan börja med att berätta att jag sovit bra i natt för första gången på en hel vecka. Jag hade tyvärr slut på min medicin tidigare. Men nu har detta blivit åtgärdat, skönt.

I fredags så kom Birgitta vid 13-tiden som vanligt. Vi diskuterade bland annat om bostadshuset på Ankdammsgatan. Jag brukar fråga henne om det har skett några ändringar där eller hänt något nytt.

På lördagen så hände det ingenting särskilt. Jag kände mig rätt vissen denna dag.

I söndags så ringde det en man till mig och sa: – Det är Göran kommer du ihåg mig? Självklart så gjorde jag det. Han är nämligen min brorson. Han och hans hustru ville komma och hälsa på hos mig. Vi bestämde att de skulle komma samma dag. Hans hustru kommer ifrån Peru. Jag har träffat henne tidigare och då hade hon inte lärt sig svenska språket, men det kunde hon nu. Det var riktigt trevligt att de kom, kul!

På måndagen så kom en journalist och en fotograf från tidningen Året Runt på besök. Veronica som är verksamhetschef på Björkgården var också med under intervjun. Jag bjöd på kaffe med dopp. Journalisten hade tidigare sagt till mig att de bara skulle stanna en kort stund men de blev kvar i 1 timme och 45 minuter. Jag ville inte att de skulle gå för att det var så trevligt.
Jag kan också nämna att jag tidigare samma dag hade ett väldigt trevligt samtal med en person ur personalen.

I tisdags så var jag som vanligt på gymnastiken. Jag har lite dålig ork i höger ben men jag försöker att göra rörelserna så gått jag kan.
Lite senare samma dag så kom Mats på besök i busvädret. Han var på ett väldigt glatt humör, trevligt med besök.
När Mats precis hade gått så kom Ann och hälsade på. Hon sa att de hade träffat varandra vid entrén. Kul att hon kom!

Igår så var jag på bingo i Björkhänget. Jag vann en påse med karameller den här gången.
Ann kom och besökte mig denna dag också. Hon lämnade bland annat mediciner till mig. Det var snällt av henne.

När jag vaknade i morse så vickade personalen på persiennerna och fick då se att den första snön hade fallit. Jag gillar inte vintern men det var väldigt vackert med snö på träden utanför.

Det var allt från mig för denna gång.

Hälsar er Irma

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu