Vecka 40, solen tillbaka . . .

Jag började veckan med att gå ner och vara med på yogan, det är fortfarande lite svårt att hänga med på vissa rörelser, men det är så skönt att i alla fall göra vad jag kan, och få lite stimulans.
På tisdagen fortsatte jag i samma tecken, då bjöd vår sjukgymnast in till gymnastik. Min son Mats kom och höll mig sällskap en stund, och de letar fortfarande landställe, men just deras lilla pärla verkar vänta på sig. De letar i alla fall energiskt vidare och det kommer ju en ny vår snart med nya objekt att åka och titta på. Jag satt och tittade på en liten film en stund, men den fångade inte mitt intresse, så jag kröp tillbaka in till mig och la mig för att vila en stund.
Onsdagen började med sedvanlig Bingo, denna gång vann jag 4st tandborstar.

Henrik från Studiefrämjandet kom även denna torsdag och idag talade han om Sickan Karlsson. Det blev en trevlig stund, där vi pratade mycket runt henne, och även fick se några filmsnuttar från youtube.

Sedvanlig tvagning även denna fredag, så på eftermiddagen hade jag ett frisörbesök inbokat, och min kontaktperson hjälpte mig rulla ner mot salongen som ligger några kvarter bort från där jag bor. Det var full rulle där, varenda plats var upptagen, och jag blev först orolig att jag hade missförstått min tid, men se det fanns en plats ledig även till mig. När jag var klar hämtades jag och vi gick tillbaka i det vackra vädret mot Björkgården. Jag var mycket nöjd med klippningen denna gång, det känns lite lyxigt att få bli lite ompysslad en stund.
Idag var det kanelbullens dag. Vår aktivitetsgrupp hade spenderat mycket tid vid bakbordet och alla fick hembakade bullar, så många man ville ha, och det fanns de som lyckades äta ganska många. Jag kom ner först till det vackert dukade bordet, och det fanns plats för många kaffetörstande boende. Jag njöt av det hembakade, men sen fick jag se mig slagen och avvek även först på denna punkt.

Äntligen helg, och till min stora lycka kom Ann, Agnes och lilla Molly på besök. Vi satt en stund och pratade i min lilla soffa, och det var så upplyftande på en annars lite tung och tråkig förmiddag. När eftermiddagen kom fick jag besök av min numera avlidne man Tores fd chef och hennes son. Det var väl helt underbart roligt att de fortfarande minns mig.
Min man arbetade för deras företag Kronborsten i många år (http://www.kron2.se/).
Söndagen bjöd på Afternoon tea i Björkhänget och det var en mycket trevlig stund. Jag hade trott att jag inte skulle orka så länge, men det måste ha varit väldigt trevligt för tiden gick väldigt snabbt, och tiden rann iväg ordentligt.

2 Responses to “Vecka 40, solen tillbaka . . .”

 1. Ingrid skriver:

  Hej,Irma.Oh,denna sprudlande glada Sickan tyckte hon hade så trevliga
  o roliga filmer.Visst känns det skönt att få gjort vid sitt hår.
  När jag skriver denna kommentar till dig så har vi plötsligt +17gr
  utomhus,vilket fint höstväder igen,för igår hade vi mycket regn,tänk
  som det kan skifta dag till dag.
  Ha en fin vecka.
  Mvh:Hallandskusten.

 2. Caroline skriver:

  Hej Yoga-Tjejjen!

  Vad kul det var att vara med på Sitt-Yogan i måndags och träffa dig.
  Du såg så pigg och fräsch ut!
  Han är verkligen bra Yoga-Roger.
  Tror mycket på det han gör. Jag slutade arbetet strax efteråt och var så törstig och gick o vilade en stund.
  Så visst händer det saker när vi gör övningarna!

  Vi syns snart igen!
  Hej hej från Caroline

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu