Torsdagen den 31 januari

Hej!

Så var det torsdag igen och dags för ett litet inlägg i bloggen igen.

I fredags var jag på sitt-yoga. Jag kände mig väldigt trött när jag var på väg dit. Konstigt nog så kände jag mig piggare när jag gick därifrån och det var ju bara positivt.

Jag kan också informera om att jag skrev förra veckans inlägg i bloggen denna dag.

Birgitta kom i vanlig ordning på besök och vi hade det lika trevligt som alltid.

På lördagen så fick jag vara med att bestämma matsedeln på avdelningen. Jag vet att jag har skrivit om detta i ett av mina tidigare inlägg. Det är bra att finns möjlighet att påverka vad som serveras här.

En person som bor här på avdelningen fick besök av sina anhöriga som bjöd mig på vaniljbullar. Det var väldigt snällt.

Vi tittade på ett avsnitt av Herrskap och tjänstefolk. Jag har sett den förut. Jag blev lite besviken då jag såg det första avsnittet eftersom jag inte tyckte att den var som när jag såg den sist. Jag har dock ändrat mig och det är faktiskt en mycket trevig serie.

På söndagen så fortsatte vi att titta på nästa avsnitt av serien. När vi hade tittat en stund så kom Ann smygande in i rummet och vi bestämde oss för att gå upp till lägenheten. Lite senare samma dag så berättade en ur personalen vad avsnittet handlade om. Ann var har någon timme och det är ju alltid lika roligt med besök.

I måndags var jag på sitt-yoga igen. Vi gör olika rörelser och använder oss av ett mantra som vi tänker på. Jag tycker att det känns uppiggande med denna aktivitet.

På tisdagen så åkte jag, vid 11-tiden, med en person ur personalen till Solna centrum. Jag skulle på Apoteket och hämta ut min magmedicin men den fanns tyvärr inte i lager så jag fick beställa den. Förutom detta så köpte jag tre trisslotter men tyvärr så blev det ingen vinst. Jag köpte också en bok om Alfons Åberg till lilla Molly. Jag hoppas kunna komma hit när det är bokrea och köpa lite fler böcker. Jag har ju alltid tyckt om att läsa. Jag måste även tillägga att jag är lite besviken på Solna centrum det är verkligen inte vad det har varit.

I onsdags så var jag på bingo. Denna gång så vann jag våtservetter. Jag tycker faktiskt att det var ett lite tråkigt pris.

Idag så ska jag på aktiviteten Internet träffen i Björkhänget. Vi ska spela golf på Nintendo Wii. Kul!

Det var allt från mig för denna gång.

Hälsar er Irma

8 Responses to “Torsdagen den 31 januari”

  1. Peter skriver:

    Hej farmor,

    Härligt att läsa din blogg! Jag får verkligen energi av att läsa den. Jag är så stolt över att du delar med dig av ditt liv. Folk skulle bara veta vilken härlig och positiv farmor du är.

    Hoppas att vi ss snart!

    Kram

    Peter

  2. Margareta skriver:

    Hej Irma!
    Vad trevligt det var att läsa din blogg. Jag läste om dig i Hemmets Journal och började följa dig. Det är roligt att läsa om din vardag och vad du gör. Jag brukar inte följa bloggar men din fastnade jag för. Håller med dig att våtservetter inte var någon rolig vinst, men bättre än inget. Du får tänka på din goda semla istället som du åt. Jag åt semla förra helgen, älskar att få den i varm mjölk då.
    Önskar dig allt gott och hoppas du får en ny bra vecka.
    Kram och hälsningar
    Margareta i Skövde

  3. Maria skriver:

    Hej Irma!
    Gillar din blogg, den är verkligen trevlig.
    Måste hålla med dig om att våtserbetter inte är någon skojig vinst. Men det är ju alltid roligt att vinna.
    Önskar dig en trevlig vecka!
    Hälsningar Maria i Linköping

  4. carina modliba andersson skriver:

    Hej kära Irma <3 jag är en "tjej" på nyss 50 år.som fick en veckotidning av min bästa arbetskamrat..o där satt du på bild så glad:) direkt hittade jag dig :) sitter o ler åååå du är ju helt fantastisk…hoppas få följa dig, har tyvärr ingen egen blogg men du inspirerar mig :) kommer att läsa mer framöver nu ska jag gå o jobba..jobbar på ett gruppboende för utvecklingsstörda som ger mig så mycket :) ha en fin lördag…här i Blekinge har det snöat i natt..bara att börja om för i går skymtade våren..man ack att man inte lär sig..15 februari..då kan man prata vår…sa meterologen :) Vänliga hälsningar Carina Modliba Andersson

  5. Agneta skriver:

    Godmorgon Irma,
    Jag ville bara skicka en hälsning till dig från grannlandet Finland. Jag ser i en kommentar här ovanför att du har läsare som bor i Spanien också. Det är många som följer med dig på bloggen.

    Med önskan om en skön helg,
    hälsningar från Agneta i Finland.

  6. Maj Berggrens's Värld skriver:

    Hej!

    Jag har en egen blogg och hittade dig via ett inlägg som ”Hajan” gjort. Tydligen har det varit ett reportage om dig i Året Runt.
    Fantastiskt att du bloggar och jag tittar in igen!

  7. Ingrid Martinsson skriver:

    Hej,Irma.Ja så fort en vecka går.Har aldrig själv provat på Yoga.Men har hört att det skall vara väldigt skönt.Däremot simmar jag 2 ggr i veckan,
    och promenader med vår lilla hund.Böckerna om Alfons Åberg är ju så bra.
    Läste dom själv för dottern när hon var liten.
    Hoppas att du tyckte om att spela Nintendo Wii.
    Önskar dig en trevlig kväll.
    Mvh:Hallandskusten.

  8. Helena skriver:

    Hej Irma!
    Läste om dig i en veckotidning, jag får gratulera till att du vill berätta och har lust att blogga, själv har jag ingen blogg men jag rekomenderar dig att titta på Jonna Jinton`s blogg http://jonnajinton.se/ Jag tycker den är väldigt trevlig och tror att Du kommer att gilla den med. Den handlar om en ung flicka som flyttat från Göteborg till Norrland och hur hon upplever denna flytt och nya liv. Jonna är väldigt söt och trevlig och svarar alla som skriver till henne, hon skulle säkert tycka om att du hälsade på hennes sida och lämnade en komentar.
    Roligt att läsa sin blogg men det skulle vara kul om Johan satte in en del fotografier, typ vad du ser genom ditt fönster, hur maten ser ut som ni äter det för oss som läser dig lite närmare dig och din vardag.
    Hälsningar från Spanien
    Helena

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu