Torsdagen den 8 november

Hej!

Då var det torsdag igen och ännu en vecka har passerat sedan mitt senaste inlägg.

I torsdags så kom Mats på besök. Vi pratade och hade det trevligt. Kul!

Det var meningen att Birgitta skulle komma på fredagen, som vanligt, men hon blev tyvärr sjuk och kunde inte komma. Hoppas hon blir frisk snart igen.

På lördagen så var jag på filmvisning i Björkhänget. Vi fortsatte att titta på serien Svenska hjärtan.
Lite senare på dagen så kom Mats och Jannike på besök. De hade med sig veckotidningar till mig. Hemmets Journal har väldigt bra korsord som jag brukar lösa. Roligt!
Denna dag så började jag även få rejäla ischias känningar. Jag har fortfarande ont och det känns tråkigt.

I söndags så var jag ännu en gång i Björkhänget och såg ett avsnitt av serien som jag nämnde tidigare.
Jag väntade besök senare på dagen som tyvärr inte kom. Ett barnbarn med sina barn skulle ha kommit hit. De hade ringt till mig när jag inte var i lägenheten för att tala om att de inte kunde komma. Det kändes lite tråkigt men de kommer säkert någon annan dag istället.

På måndagen ringde Ann för att berätta att hon var sjuk. Hon sa att hon inte ville komma hit på besök för att det fanns risk att hon skulle smitta mig. Det uppskattar jag verkligen. Lite senare på samma dag så kom en praktikant hit och vi spelade Mahjong på iPad. Det var roligt. Jag blev tyvärr trött i ögonen efter en stund, annars så kunde jag ha spelat lite längre.

I tisdags så kom Mats hit på besök igen. Vi samtalades som vanligt. Jag märker att han absolut inte vill prata om mina sjukdomar.

På onsdagen så var jag på Bingo och jag vann ett halsband. Jag tyckte inte att det passade mig särskilt bra så jag gav senare bort det. Vid 14-tiden samma dag så träffades några stycken som bor här nere i björkhänget. Personalen hjälpte oss at beställa pizza. Vi åt och pratade. Det var riktigt trevligt.

Det var allt för mig denna gång.

Hälsar er Irma.

P. S På fredag kommer Hemmets Journal hit på besök.

One Response to “Torsdagen den 8 november”

  1. Ann-Christin skriver:

    Hej Irma !

    Hemmets Journal har alltid varit en favorit tidning särskilt ska det vara den tidning med mycket korsord som man kan pyssla länge med.Roligt att Hmmets Journal kommer på besök,om det blir en artikel så berätta gärna i i vilket nummer av Hemmets Journal så att man inte missar e.v artikel.

    Apropå spel så finns det en roligt hemsida där det finns memory där man ska finna två likadan bilder,sedan finns det andra roliga spel som är trevligt att sysselsätta sig med ibland.

    Hemsidan heter games for the brain.

    Trevlig dag !

    M.v.h

    Ann-Christin

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu