Fredagen den 24/2

Hejsan!

Ännu en vecka som närmar sig sitt slut. Idag är det fredag igen och dags för ett inlägg om veckan som varit.

I söndags kom min son på besök med sin hustru. Av dem fick jag väldigt många tidningar och korsord, det var väldigt uppskattat.

Jag fick också besök av en av mina andra söner i veckan, alltid lika trevligt.

Måndagen var väldigt trevlig. På förmiddagen såg jag filmen Hachiko – en vän för livet. På eftermiddagen var jag på anhörigträff där de bjöd på saffranspannkaka som var jättegod.

I onsdags var jag på bingo och där vann jag kexchoklad. Jag har inte ätit kexchoklad sedan jag var ung, men jag gav bort den till mitt barnbarn och hennes pojkvän när de var på besök idag.

Jag vill nämna att jag tycker väldigt mycket om sitt- och balansgymnastiken som jag är med på varje vecka. Förutom det gör jag alltid benrörelser när jag ligger ner i min säng innan jag går upp på morgonen, det känns skönt. Jag rekommenderar alla att röra lite på sig varje dag.

Jag vill också säga att jag trivs väldigt bra med att vara ensam och tycker inte att det är tråkigt.

Roligt denna vecka:

Tycker att det var roligt att läsa tidningen via datorn med hjälp av personalen. Tyvärr så orkar jag inte läsa så länge för jag blir ganska snabbt trött i huvudet.

Besöken från mina söner och sonhustru är alltid lika trevliga.

Jag fick en väldigt glad nyhet när jag tittade på tv:n i torsdags. En liten prinsessa hade kommit till världen, dotter till Viktoria och Daniel. Hon var bara 51cm lång och vägde 3280g.

Idag fick jag besök av mitt barnbarn och hennes pojkvän, jag blev väldigt glad.

Det var allt från mig för denna gång!

Hälsar er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu