Torsdagen den 20 september

Hej!

Jag tänkte börja med att berätta att jag har funderingar på att skaffa en ny tv-apparat. Jag vill gärna ha en platt-tv som man kan sätta upp på väggen. Jag har pratat med Ann angående tv-köpet och jag hoppas hon kan hjälpa mig att hitta någon bra. Jag har lite problem med hur jag ska få upp tv:n på väggen. Jag ska höra mig för om någon kan göra detta åt mig. Jag får återkomma, i bloggen, med detta ärende vid ett senare tillfälle.

På lördagen och söndagen hände det ingenting särskilt. Dessa dagar är det tur att jag har mina korsord att lösa ,även om jag inte orkar sitta med dessa särskilt länge åt gången.

I måndags så skulle jag på en träff i aktivitetsrummet men det blev tyvärr inställt. Jag och en person ur personalen gick istället upp på min avdelning och använde datorn som finns där. Jag tittade bland annat på Aftonbladets sida på internet. Tidigare så har jag inte tyckt att det har varit så intressant med datorer och internet. Denna gång var det dock väldigt roligt. Personen som hjälpte mig är väldigt trevlig också, det gör ju inte saken sämre.

På tisdagen så kom Mats på besök och det var trevligt som vanligt. Han berättade att Peter, mitt barnbarn, hade sökt och fått en ny tjänst inom företaget som han redan arbetar för. Jag ringde då och gratulerade honom. Han berättade då att han och familjen skulle åka till sommarstället på Gotland. Det är alltid så trevligt att prata med Peter.
Senare samma dag ringde jag även till Ola. Jag tackade honom för att jag fick låna hans bil då Agnes körde mig till Södersjukhuset för drygt två veckor sedan.

Igår, onsdag, var jag på bingo i Björkhänget. Jag vann en fin tvål denna gång. Det är trevligt med bingo tycker jag.
På eftermiddagen så kom Ann och Ola på besök. Ann hade med sig ögondroppar till mig. Det är så roligt att få besök.

Idag så är det gymnastik klockan 11. Och det vill jag ju inte missa.

Det var allt från mig för denna vecka.

Hälsar er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu