Torsdagen den 6 september

Hejsan!

Jag tänkte börja med att berätta att jag förutom mitt bloggande skriver dagboksanteckningar, varje dag, i en kalender som jag har. Jag använder den mest för att komma ihåg viktiga händelser. Den är väldigt bra att ha tycker jag.

På fredagen kom Birgitta och hälsade på. Det var dåligt väder ute så jag trodde nästan inte hon skulle komma, men det gjorde hon. Henne kan man verkligen lita på i alla väder. Hon brukar cykla om det är fint väder och gå om det är sämre. Vi har det alltid så trevligt när vi träffas.

I lördags var jag ner till aktivitetsrummet här på Björkgården. Jag skulle delta i en aktivitet som heter Internet-Träffen. Tyvärr så var det bara jag som kom så det ställdes in, men det gjorde inte så mycket. I stället så samtalade jag och en person ur personalen en stund och det var minst lika trevligt, om inte trevligare.

På söndagen var det väldigt lugnt här på huset, kanske lite för lugnt, men det blir ju så ibland.

I måndags så var jag på Södersjukhuset och gjorde en undersökning. Agnes skjutsade dit mig i Anns vän Olas bil. Vi kom dit i tid vilket var väldigt bra, man vet ju aldrig hur det kan vara med trafiken inne i stan, Agnes är så duktig på att köra bil. När jag skulle in för att ta ett blodprov fick jag lite problem när jag skulle resa mig upp från stolen. Mina ben låste sig och jag fick verkligen ta i för att komma upp. Personalen tyckte att jag var en riktig kämpe. När undersökningen var över så åkte jag och Agnes runt och tittade lite i stan, vilket var underbart. Jag är ju uppvuxen där och alla minnen från förr kom till mig, vädret var fantastiskt. Vi var åter här på Björkgården strax efter kl.12.
Senare samma dag kom en kvinna från Studiefrämjandet till avdelningen och informerade om Skype och visade en IPad. Vi spelade ett spel som heter Mahjong på IPaden, det var roligt. Jag vill också nämna att hon sa att hon hade läst min blogg, vilket var trevligt att höra.

På tisdagen kom Mats på besök och lite senare kom även Ann, det var trevligt förstås. Ann hade hämtat ut medicin som hon lämnade till mig.
Jag kan också berätta att jag var på gymnastik som vanligt på denna dag. Jag ska dit idag kl.11 också,
kul.

Igår var jag och en person ur personalen och handlade på affären vi har här nere runt hörnet. Jag köpte nektariner, de är väldigt goda tycker jag.
På samma dag så var jag och spelade bingo. På bingon vann jag kakor som jag senare lämnade till köket på avdelningen så att alla kunde få dessa till kaffet.

Det var allt från mig för denna gång.

Hälsar er Irma.

One Response to “Torsdagen den 6 september”

  1. Veronica skriver:

    Hej Irma!
    Jag vill börja med att säga att du är en fantastisk människa som verkligen utstrålar glädje!

    Jag träffade dig kort för ca 1v sedan när jag var på Björkgården i min arbetsroll från Studiefrämjandet. Jag fick ju då höra talas om din blogg och idag kikade jag in för första gången.
    Härligt!

    Jag har nu lagt till din blogg i min ”favoritflik” på datorn, så härmed har du nu ännu en bloggläsare.

    Fortsätt att sprida din glädje, du inspirerar!

    Mvh Veronica

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu