Torsdagen den 5 juli

Hejsan!

Jag tänkte börja med att berätta att jag känner mig lite trött idag. Jag har sovit dåligt inatt. Det började med att jag vaknade av att jag hade en mardröm. Jag hade lite svårt att somna om efter detta. Till slut så somnade jag i alla fall och vaknade igen klockan 4. Efter detta så sov jag lite till och från fram till dess att jag gick upp på morgonen. Det känns jobbigt att inte få sova riktigt.

I fredags, någon gång efter lunch, så fick jag besök av Ann, Agnes och lilla Molly. Molly är söt som en karamell tycker jag. De hade hämtat Molly från dagis innan de kom till mig, trevligt.
Birgitta kom också och besökte mig i fredags. Hon var här cirka 45 minuter. Hon sa att hon kände sig mycket piggare nu och det såg jag på henne att hon gjorde också. Hon hade gått ända från Ankdammsgatan och hit.

På lördagen så kom Erik, Molly och en god vän till Erik och besökte mig. Molly gillar verkligen salta pinnar. När hon kommer på besök så brukar hon gå direkt till bordet där de finns och ta en pinne. Det är så trevligt med besök.

I söndags så ringde mitt barnbarn Peter till mig. Han berättade att han var i Tyskland på en weekendresa med sin fru, det är så roligt när han hör av sig. Det som är lite lustigt är att både Erik och Agnes också ska åka dit inom en snar framtid. Tyskland verkar populärt dessa dagar.

På måndagen så var jag nere i Björkhänget och lärde mig lite om Skype. En person ur personalen sökte efter anhöriga till oss som var där. Vi kunde bland annat se att Lasse och Barbro hade Skype. Vi ringde upp dom och vi talades vid en stund. Det är fantastiskt att man kan se den man pratar med. Tekniken är verkligen otrolig.

Jag var på gymnastiken som vanligt på tisdagen och idag så ska jag på balansgymnastik klockan 11, trevligt.

I tisdags så gick jag ner till uteplatsen här på Björkgården. Jag satte mig ner bredvid ett par damer som bor på en av avdelningarna här. Vi samtalade en stund och det var väldigt trevligt.

Mats och hans fru är på sommarstället som dom hyr året om. På grund av detta så har han inte besökt mig ännu denna vecka.

På bingon i onsdags så vann jag chokladkakor. Jag gav bort dessa eftersom jag inte känt mig så sugen på godis den senaste tiden. Kanske beror det på att det har blivit lite varmare ute?
Ann kom på besök denna dag och vi gick ut och satte oss på avdelningens balkong en stund. När vi lite senare gick in till mig igen så kom Agnes också. Det är så roligt med besök.

Det var allt som jag hade att berätta om för denna gång.

Hälsar er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu