Torsdagen den 28 juni

Hejsan!

Jag tänkte börja med att informera er om att jag i fortsättningen kommer att göra mina blogginlägg på torsdagar istället för på fredagar. Anledningen är att det passar mig lite bättre. Jag hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg som vanligt. Det är så roligt med de kommentarer som jag får från er.

På midsommarafton så ringde Erik till mig. Han var nere i Båstad på arbete, han hade tagit med sig en kompis också. De verkade ha det roligt där. Det är så trevligt när han hör av sig.
Senare framåt kvällen så började plötsligt mina ögon och min näsa att rinna väldigt mycket. Det är jobbigt att vara allergiker ibland.

Som jag nämnde i mitt inlägg i torsdags så fick jag besök av Gunilla i söndags. Hon ville att vi skulle gå ut en sväng, så vi gick till Filmstaden. Tyvärr så är vägarna väldigt dåliga för oss med rullstol, höga trottoarkanter etc. Gunilla ville att vi skulle dricka kaffe där men det var stängt i Våffelstugan. Vi gick istället till en thai restaurang i närheten. Vi drack dock inget kaffe. Jag drack juice och Gunilla tog ett glas vin. När vi skulle gå därifrån så började det regna. Som tur var så hade Gunilla med sig ett paraply som jag fick låna, tråkigt med dåligt väder.

Mats kom tyvärr inte i tisdags som han brukar göra. Hans fru har semester så de hade troligtvis andra saker för sig. Han kommer säkert hit endera dagen iallafall.
Jag var på gymnastiken som vanligt denna dag och idag så ska jag dit igen klockan 11, trevligt.

I onsdags så var jag på bingo. Jag vann inget denna gång heller. Jag kanske ska byta bricka nästa gång för att se om turen vänder. Det var riktigt bra vinster den här gången.

Igår så kom en person ur personalen och frågade mig om jag ville använda Ipad:en som vi kan låna här på Björkgården. Jag spelade ett spel som heter Angry birds. Jag blev vid samma tillfälle fotograferad av en trevlig man vid namn Patrik.

Vi har fått en stor fotoram här på avdelningen. Där rullar det olika bilder, bland annat på oss som bor här. Det är jättetrevligt tycket jag.

Det var lite rörigt här på avdelningen igår. Dom skulle göra en storrengöring av golvet i köket.

Idag så ska jag få hjälp med att laga mitt sängöverkast. Det blev inte av förra gången då jag trodde att dom kanske skulle komma. Jag nämnde detta i ett av mina tidigare blogginlägg.

Det har varit lite dåligt med besök denna vecka, tyvärr. Alla har väl så mycket att göra kan jag tänka mig.

Birgitta ringde förra veckan och sa att hon inte kunde komma i fredags. Hon kände sig vissen.

Vi ska fortsätta att se avsnitt ur Svenska hjärtan i helgen. Vi har nu kommit till del 8.

Jag vill också nämna att jag ska till läkaren den 2 juli för att ta bort ett litet märke som jag har på ryggen. Jag har lite bestyr med om vem som ska följa med mig dit. Personalen har sagt att dom ska försöka ordna en följeslagare. Jag ska fråga Ann om hon kanske kan följa med. Jag känner mig lite orolig men jag hoppas att allt går bra tillslut.

Det var allt jag hade att berätta om för denna gång.

Hälsar er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu