Fredagen den 25 maj 2012

Fredagen är här och det är vackert väder ute. Det är åter dags för mig att skriva ner något i bloggen.

Om jag vaknar tidigt på morgonen så hör jag fågelkvitter utanför fönstret, vilket är väldigt trevligt. På eftermiddagen hör jag ofta skrattmåsarna. Jag undrar om det är någon i området som matar fåglarna? Jag hoppas inte det. Dom för ju med sig skadedjur, vilket är mindre trevligt.

Nu när det har varit så fint väder så sitter jag gärna ute på avdelningens balkong en stund på förmiddagen. Jag tittar på de gröna gräsmattorna, träden och blommorna, det är så vackert. Jag brukar sitta där en stund på eftermiddagen också men då sitter jag helst i skuggan.

På måndagen så var jag på filmvisning i Björkhänget. Vi fick se 101 Dalmatiner som enligt mig är en ganska trevlig film.

Mats var här i tisdags på besök. Jag satt och tittade på prinsessdopet på tv:n när han kom. Hon var så tyst och snäll, helt underbar. Mats fick sitta och vänta en stund medans jag tittade klart. Alltid lika trevligt med besök.

Annars så har det varit dåligt med besök denna vecka. Jag pratade med min dotter Ann per telefon tidigare i veckan. Hon skulle hämta ut medicin till mig någon dag här framöver. Det är jag tacksam för.

Var på gymnastik som vanligt på tisdagen. Jag vill så gärna klara av saker och ting men tyvärr så hänger inte kroppen riktigt med och det är jag ledsen för. På torsdagen var gymnastiken inställd då vår sjukgymnast var ledig.

I onsdags var vi bara tre personer som deltog på bingon. Det blir mer spänning om vi är fler, tycker jag. Jag vann behållare för salt och peppar denna gång. Personalen berättade att det i fortsättningen kommer att kosta pengar för att få delta. De sa att det kommer att kosta tio kronor och att de kommer att köpa in priser för dessa pengar.

Igår så ringde jag till mitt barnbarn Peter och gratulerade honom på 40-årsdagen. Han berättade att han hade fått en resa till Berlin i present. Grattis!

Birgitta kommer inte på besök idag för jag ska gå och klippa håret. Det ska bli skönt att få komma ut en sväng i solen också.

Det var allt från mig för denna gång.

Hälsar er Irma

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu