fredag den 18 maj 2012

Då var det fredag igen och ännu en gång dags för ett inlägg på bloggen.

Vi har precis passerat mitten av maj och Jag tycker att det fortfarande är lite för kyligt för att sitta ute någon längre stund, om inte solen är framme förstås. Jag fick känna på kylan när jag häromdagen var ut på balkongen här på avdelningen. Hoppas det blir varmare i luften snart.

Sjukdom i personalstyrkan har gjort att vissa aktiviteter som jag normalt brukar delta på inte kunde genomföras, det kände lite tråkigt. Aktiviteterna som personalen ordnar med är något jag ser fram emot. Det blir så långsamt när det inte finns något särskilt att göra.

I söndags så fick jag besök av min äldsta son Jan och på tisdagen kom Mats och hälsade på mig i vanlig ordning. Det är alltid så trevligt med de besök som jag får.
Jag var på gymnastik som alltid på tisdagen men på torsdagen var det tyvärr inställt på grund av helgdag.

I onsdags förmiddag var jag på bingo. Tyvärr så kunde vi inte spela i Björkhänget som vi brukar utan vi fick sätta oss på en av avdelningarna istället. Björkhänget var tydligen uppbokat för någon annan aktivitet. På bingon vann jag en kartong med choklad men jag tyckte inte något vidare om den så jag gav den, lite senare, till min dotter.

Senare samma dag så fick jag besök av min dotter, Ann. Vad hon inte visste var att min son Lasse och hans fru Barbro var på väg till mig för ett besök så det blev som en glad överraskning för henne. När dom kom så hade vi det väldigt trevligt.

I går, torsdag, ringde en gammal bekants dotter som heter Gunilla till mig. Hon och hennes föräldrar var grannar till mig då jag bodde på Råsundavägen. Vi bestämde att hon skulle komma på besök och hon kom senare samma dag. När hon anlände så hade hon med sig en vacker bukett med blommor till mig. Vi samtalade i två timmar och hon sa att hon gärna ville komma på besök hos mig igen.

Jag kommer ihåg att Gunilla var grymt söt som liten och hon hade fortfarande kvar dragen. Jag var då och då barnvakt till henne på helgerna och det hände ibland att hon fick följa med mig till arbetet på lördagarna. Det var väldigt trevligt att träffa henne.

Senare idag så kommer Birgitta som vanligt på besök. Det ser jag verkligen fram emot.

Jag vill också passa på att gratulera mitt barnbarn Erik på hans namnsdag. Hörde att han skulle hämta lilla Molly idag. Hoppas ni får en bra dag.

Det var allt från mig för denna gång.

Hälsar er Irma

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu