Fredag 4/5

Då har ännu en vecka gått och fredagen är kommen igen. Som vanligt är det dags för ett blogginlägg.

Jag vill börja med att nämna att jag känner av min allergi. Har varit/är allergisk mot damm och vissa typer av blommor. Allergin har tidigare gjort att jag fått sprickor på fingrarna, rinnande näsa och ögon. Det är verkligen tråkigt med allergi. Jag har ett japanskt körsbärsträd utanför mitt fönster, kanske det är den som är boven.

I lördags fick jag besök av en Sjuksköterska som jobbar här på Björkgården. Jag tror jag har nämnt henne tidigare. Hon bor nämligen på Råsundavägen 127 där jag också har bott, dock inte i samma lägenhet som mig. Hon sa att hon skulle höra sig för om vem som bor i min gamla lägenhet. De har städdag på gården utanför inom en snar framtid och det är ju ett bra tillfälle att höra sig för om detta. Har förhoppningar om att få komma dit och se hur det ser ut. Skulle detta hända så blir det en stor upplevelse för mig.

Erik och Molly samt Agnes och hennes pojkvän var här på besök i söndags. Fick för första gången ta på Molly då hon varit lite blyg för mig tidigare, fick en liten puss också. Vad glad jag blev.

På måndagen var jag på filmvisning i Björkhänget. Dom visade The Holiday, en romantisk komedi. Vi såg endast halva filmen, fortsättning följer. Denna dag var jag också på korvgrillning ute på gården. Jag åt två korvar och det samtalades även en del.

I tisdags kom Mats och hans hustru på besök. De hade pussel och en massa tidningar med sig. Pusslen ska jag skänka till Björkhänget. Vill också säga att jag tycker att mina söner är lyckligt lottade som har så fina och trevliga fruar.

Ann kom en sväng i torsdags och lämnade lite pengar till mig. Ville ge henne pengar så att hon kan köpa något som hon behöver, hon fyllde ju år den första maj. På födelsedagen hade de varit på restaurang för att fira. Tyvärr så går jag miste om mycket kul när jag inte orkar vara med.

Det var bara gymnastik en gång denna vecka på grund av helgdag. Jag tycker att gymnastik är bra i sin enkelhet. Jag måste fortsätta försöka att gå. Jag saknar verkligen långa promenader.

Idag kommer Birgitta på besök som vanligt. Jag blir lite piggare och gladare när hon kommer hit.

Det var allt för denna gång.

Hälsar er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu