Fredagen den 27 april

Hej igen!

Åter dags att skriva ner något i bloggen.

Jag börjar med något tråkigt. Jag känner mig tyvärr lite sämre än tidigare, jag har ingen ork längre. Tror inte att jag har återhämtat mig riktigt efter magsjuke perioden. Balansen har också blivit sämre och det gör inte livet enklare heller.

Vill också nämna att sömn är något som är väldigt viktigt för mig. När jag får sova åtminstone sju timmar så känner jag mig nöjd och utvilad, tyvärr så händer det inte så ofta. I natt så vaknade jag vid 1-tiden och gick på toaletten. Hela min dag blir påverkad på ett negativt sätt när jag får för lite sömn. Tråkigt!

Det är ju deklarations tider nu. Själv så blir jag lite nervös för detta och det är även en av anledningarna till att jag sovit lite dåligt den senaste tiden. Jag visste inte riktigt vilken av blanketterna jag skulle skicka in. Ann kunde inte komma och hjälpa mig med detta då hon blivit förkyld. Jag tog då hjälp av personalen som jobbar här. En person hjälpte mig att urskilja vilken blankett som jag skulle skicka in och en annan hjälpte mig att lämna in kuvertet. Det kändes så skönt när allt var klart.

Tiden går så fort och snart är maj här. Min dotter Ann fyller 55år den först maj. Hon besökte mig en kort stund i måndags föresten.

Vill nämna att mitt barnbarn Agnes ändrat sig angående utbildningen till sjuksköterska. Hoppas hon hittar sitt rätta kall snart.

Har deltagit på gymnastiken som vanligt denna vecka. Jag försöker alltid vara med även om jag känner mig trött. Det är viktigt för mig att hålla igång.

I tisdags var min son Mats här på besök. Nästa tisdag kanske han inte kommer och hälsar på mig som han brukar. Han ska vara ute på sitt lantställe, om väder och vind tillåter det förstås.

På onsdagen var jag på bingo. Som vanligt åkte jag ner 10 minuter innan det startade för att få samma plats som vanligt. Tråkigt nog så var det inte lika roligt som det brukar vara, på grund av vissa omständigheter. Birgitta, en dam som bor här på Björkgården vann doftljus som hon gav till mig. Jag i min tur vann en strut med blandat godis som jag gav bort till en person i personalen. Så kan saker gå runt ibland.

Igår var jag nere i Björkhänget. Aktiviteten hette: Vi målar en stor tavla. Alla som kom dit fick måla på samma duk. Jag hade tänkt måla en sol och en svart katt. Solen blev tillslut en gubbe och katten blev en hund. Jag blev väldigt nöjd med gubben. Jag målade även en blå groda och ett svart moln som det haglade från. En kul idé det där med att alla målade samtidigt. Tyvärr så orkade jag inte vara med så länge. Hade gärna velat sitta kvar lite längre.

Det mest positiva denna vecka: Lite småtrevliga saker har hänt men inget utöver det vanliga.

Det mest negativa: Deklarationen.

Tack för denna gång.

Hälsar er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu