Fredagen den 20/4

Hejsan!

Dagarna går och nu är fredagen här igen och ännu ett inlägg skall präntas ner i bloggen.

Marianne, en av mina bästa vänner som bor i Stocksund, kommer troligtvis hem från Kanarieöarna vilken dag som helst. Hon har varit där med sin goda vän nu i ett halvår. Jag väntar så mycket på att få höra från henne om hur hon har haft det.

I söndags var jag på en av aktiviteterna som erbjuds här i huset som heter: Vi dricker kaffe och samtalar om det vi tycker är viktigt i livet. Det var ett mycket trevligt sällskap måste jag medge. Efter att vi hade samtalat en stund kom vi underfund med att vi hade gemensamma bekanta vilket var väldigt roligt. Lite senare fick jag även höra att några anhöriga till en person som bor här brukar läsa min blogg, kul!

På tisdagen var det tänkt att jag skulle delta på gymnastiken men min dotter Ann överraskade mig med ett besök och på torsdagen ställdes den in på grund av att hissen var ur funktion.

Bingon på onsdagen var trevlig som vanligt. Jag vann ingenting denna gång men jag är glad för de andras skull att de vinner.

Igår var jag med på frågesport nere i aktivitetsrummet. Först var det frågesport och sedan så diskuterades det även en del kring olika ämnen. Roligt med frågesport!

Min goda vän Birgitta kommer som vanligt idag. Hon hör endast av sig om hon inte kommer, det har vi kommit överens om.

I helgen ska jag se på film. Det visas en komedi med Marilyn Monroe som heter: I hetaste laget.

Imorgon på eftermiddagen så är det musikunderhållning här på Björkgården. Det är Angie och Johan som spelar och sjunger, mycket trevligt.

Vill även tillägga att jag så gärna skulle vilja ta mig till banken för att uträtta mina ärenden själv någon gång. Att inte behöva vara beroende av att andra skall göra det åt mig. Jag funderar vidare på hur jag skall lösa detta.

Tack för denna gång!

Hälsar er Irma

One Response to “Fredagen den 20/4”

  1. Erika skriver:

    Hej igen Irma!
    Följer din blogg med stort intresse här nere o jag hoppas vi är hemma snart så vi kan komma o besöka dig o Björkgåden!
    Kramar Erika o Noel

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu