Torsdagen den 23 augusti

Hejsan!

Semestrarna är nu till stor del över både för ordinarie personal här på Björkgården och för mina anhöriga och det känns lite skönt, om man får vara lite egoistisk. Allt återgår till det normala igen.

Det har varit lite mindre aktiviteter nu under sommaren. Jag hoppas att det blir lite fler nu när sommaren snart är slut. Vissa dagar kan det kännas lite långsamt om man inte har något speciellt att se fram emot.

I lördags hade jag ett långt samtal med en person ur personalen, vilket var väldigt trevligt. Det är ju inte alltid man får besök på helgerna och då är det ju extra roligt när någon tar sig tid för ett samtal.

På måndagen kom Ann och hälsade på. Hon har varit på semester i Kroatien. Hon hade köpt choklad till mig med namnet Ragusa, den är väldigt god. Man brukar kunna köpa denna på flygplatserna.

I tisdags så var jag på sittgymnastik. Vi gjorde olika övningar med både armar och ben. Kul!
Senare samma dag så kom Mats på besök och som vanligt var det väldigt trevligt. Dom har fortfarande inte hittat något sommarställe. Nu på lördag eller söndag så skulle han och Jannike åka ut till stugan som de hyr för sista gången. Kontraktet på stugan går ut den 1 september. Den person som de har hyrt stället av i alla år vill i fortsättningen ha stället för sig själv.

Det blev inget bingospelade denna onsdag. Jag brydde mig inte om att fråga om varför det blev inställt. Jag hoppas det blir av nästa vecka i alla fall.
Jag fick besök av Ann och Ola denna dag. Ola frågade mig om det finns någon maträtt som jag speciellt tycker om. Han ville gärna bjuda på mat någon gång här framöver. Det var snällt av honom att tänka på mig. Vi kom överens om att han kunde köpa någon typ av plockmat. Trevligt!

Idag, torsdag, så ska jag på balansgymnastik. Vi brukar gå med hjälp av en barr och även göra övningar med hjälp av denna.

Jag ringde till min goda vän Birgitta häromdagen. Jag bad henne att köpa några artiklar till mig innan hon kommer till mig imorgon.

Jag vill avsluta med att berätta att vi har fått fisk fyra dagar i rad denna vecka, inte så trevligt. Jag gillar i och för sig fisk men någon måtta får det väl vara. Jag önskar gärna lite mer varierande kost.

Det var allt från mig för denna gång.

Hälsar er Irma!

One Response to “Torsdagen den 23 augusti”

  1. Agneta Österman skriver:

    Hej Irma
    Alltid trevligt att läsa din blogg. Jag har tipsat andra om bloggen och vet att det är fler än jag som uppskattar den.

    Jag kommer till Björkgården nästa vecka. Inna ville att jag skulle visa projektet för flera, kanske ses vi då.

    Hälsningar
    Agneta Ö

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu