Torsdag 2 augusti

Torsdag den 2 augusti

Hej igen alla mina läsare!

Nu är det en ny vecka igen och det har inte hänt så mycket.
I fredags kom en god vän Birgitta på besök. Att det är en god vän till mig vet ni ju redan från tidigare bloggar förresten.
Lite senare på samma dag kom Agnes, Ann och lilla Molly på besök och det var väldigt trevligt.
Dagen blir lite speciell och väldigt trevlig när det kommer någon och hälsar på.

Helgen har varit ganska lugn, då jag inte fått några besök, så det känns lite tomt.

I måndags fick jag fotvård. Det tycker jag är jätteskönt. Fötterna känns väldigt lätta efteråt, nästan så att man kan dansa.
På eftermiddagen satt vi alla ute på balkongen och fikade. En av personalen hade bakat scones och vi blev serverade varma scones med marmelad på.
Det var väldigt gott och trevligt!

På tisdagar, som ni vet, brukar jag få besök av Mats. Han berättade att de fortfarande var på jakt efter en sommarstuga i Södermalmland.
Hoppas att de finner det vad de letar efter.

Onsdagen var särskilt trevlig eftersom jag då fick ett samtal från Lasse och Barbro som var i Solna och var på väg till mig.
Jag blev väldigt glad. Barbro hade klippt sig. Hon var väldigt söt i sin frisyr, tyckte jag, och när hon tog av skorna såg jag de vackraste fötter jag någonsin sett.
Jag tror inte att alla kan ha fina fötter. Har ni tänkt på det någongång?
När de kom hade de köpt med sig jordgubbar och spritärter. Det tycker jag väldigt mycket om och det var jättegott. Jag har ätit ganska mycket jordgubbar i år men det är ju gott och nyttigt.
Samma dag fyllde min son år. Jag vet att han aldrig är hemma när är det är hans födelsedag men jag försökte ändå ringa till honom för att gratulera.
Tyvärr var det ingen som svarade men jag får försöka igen senare.
På eftermiddagen ringde jag till en gammal arbetskollega Kerstin. Vi jobbade tillsammans på pastorsexpeditionen i Vinnlöv.
Hennes man Per svarade och jag trodde att jag kommit fel eftersom han sa något väldigt fort på skånska och jag förstod inget först men sedan gick det bättre.
Jag och Per pratade en stund innan Kerstin kom. Hon berättade för mig att de håller på att göra i ordning och planera inför en sommarfest.
Kerstin bjöd mig in och jag svarade: jag är på väg!

Idag spelades det bingo och jag vann inte något denna gång heller. Men det gör inget, det kanske blir vinst nästa gång.
Direkt efter bingon var jag på sjukgymnastiken. Det tycker jag är roligt. Speciellt en övning där vi håller på med en ballong.
Det får alla att skratta och det tycker jag är viktigt. Ett gott skratt förlänger ju livet!
Hoppas ni alla skrattar mycket och smittar andra med ert skratt.

Hälsningar från er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu