Torsdagen den 21/6

Hejsan!

Vi har äntligen haft lite bättre väder och jag satt ute en stund på avdelningens balkong idag, cirka 15 minuter, tyvärr blev det inte längre än så. Det fanns nämligen inga dynor till stolarna och det blir lite för hårt att sitta där en längre tid. Förra året fanns det dynor till varje stol. Hoppas de kommer dynor dit snart igen.

I lördags så fick jag besök av Erik och lilla Molly. Det är så roligt med småbarn. Hon är så söt med sitt lockiga hår. Jag fick en kram när hon gick, jag är så glad för det.
När Erik och Molly skulle gå så hände det tyvärr en tråkig sak. Jag stod vid diskbänken för att ta min medicin och jag tar som vanligt ett fast tag i kanten på denna. När jag hade tagit medicinen så lutade jag mig framåt för att ge Molly en kram och får då yrsel och faller ner på golvet. Erik kallade på personalen som hjälpte mig upp. Jag kände mig rätt okej efteråt så jag följde med Erik och Molly till dörren och tog farväl. När de hade gått så märkte jag att jag faktiskt har slagit mig rätt så mycket. Jag har ont i mitt ben och revben. Tråkigt.
Lite senare samma dag så ringde Jan, min äldsta son, och frågade om han fick komma och hälsa på. Det fick han förstås. Det var väldigt trevligt.

I söndags kom Ann och Ola på besök. Ann hade med sig en tavla till mig. Jag ska flytta på min tupptavla som hänger ovanför min säng och sätta upp den nya tavlan där istället. Jag ska nog ge bort tupptavlan till någon, vi får se.

Jag var på gymnastiken på tisdagen trots att jag ramlade och slog mig i lördags. Tyvärr så högg det till rejält i revbenet under en av övningarna. Det gör rätt ont när jag hostar och nyser också.
På eftermiddagen kom Mats som vanligt på besök. Han berättade lite om hur han ska fira midsommar. Han sa även att de håller ögonen öppna efter ett sommarställe. Hoppas att de hittar ett bra ställe snart.

En god väns dotter, Gunilla, ringde till mig nu i veckan. Hon ska komma hit och besöka mig på söndag. Hon vill gärna gå ut och gå sa hon. Det ska bli riktigt trevligt tycker jag.

Igår så fick jag mina fönster putsade, det var väldigt bra och trevligt.

Lite senare idag så ska jag se minnenas television, det handlar om Inga Gill denna gång.

Imorgon ska vi fortsätta att titta på Svenska hjärtan, del 3, nere i Björkhänget. Roligt!

Jag hoppas att Birgitta kommer och hälsar på mig imorgon. Hon har inte ringt så jag förutsätter att hon kommer. Kul!

Det var allt jag hade att berätta för denna gång.

Trevlig midsommar!
Hälsar er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu