Fredagen den 15 juni

Hejsan!

Jag tittar ut genom mitt fönster och konstaterar att sommaren inte riktigt har kommit ännu. Det är fortfarande lite kallt i luften och det fick jag erfara häromdagen då jag satt i skuggan på balkongen. Det spelar inte så stor roll för mig om det är dåligt eller bra väder, jag är ju mest inomhus, men lite varmare vill jag nog att det skall vara i alla fall.

Idag så duschade jag på morgonen och känner mig lite trött efter detta men jag mår i allmänhet rätt så skapligt.

I söndags kom Ann på besök efter sitt golfande med några bekanta. Hon lämnade bland annat medicin till mig.
I mitt inlägg på bloggen i fredags så berättade jag om tråkigheterna med ett recept som inte hade blivit utskrivet. Detta löste sig som tur var tillslut och jag kan nu hämta ut medicin två gånger till på detta recept. Skönt!

Mats var här och hälsade på i tisdags. Han var på ett väldigt glatt humör och vi pratade och hade det trevligt.

Jag var som vanligt på gymnastiken både på tisdagen och på torsdagen. Jag tycker det är så kul med gymnastik och jag försöker verkligen göra alla rörelser. Det känns så bra när man får röra på sig.

På bingon i onsdags så vann jag tyvärr ingenting. Priserna man kunde vinna var: Ett halsband, en hårborste med tvättlapp och chokladkakor. Jag tyckte att hårborsten var väldigt fin men man kan ju inte vinna varje gång.

Tidigare i veckan var jag och en i personalen ner och köpte Finnerödja jordgubbar till mig. Jag har verkligen längtat efter jordgubbar, det var väldigt gott.

Birgitta kommer tyvärr inte och hälsar på mig idag. Hon har ramlat på sin cykel och gjort sig illa. Det är verkligen synd om henne. Tråkigt!

Idag så kommer eventuellt en person i personalen och hjälper mig med att laga mitt överkast till sängen. Det ingår i en aktivitet som heter Knep & knåp.

I helgen så ska vi se Svenska hjärtan nere i Björkhänget. Det var en av de serier på dvd som Ann lämnade till mig förra veckan. Det ska bli roligt att se den igen.

Jag vill nämna att det har kommit lite ny personal här på avdelningen nu när det börjar bli dags för semestrar. Det känns lite oroande men det går förhoppningsvis bra.

Häromdagen så fick jag en underlig känsla av att något hade hänt här på avdelningen. Jag frågade personalen och de sa att en person som bor här hade gått bort. Det kändes så tydligt att det var något som inte stämde. Det har hänt tidigare att jag fått samma känsla när det har hänt liknande saker. Underligt!

Det var allt jag hade att berätta om för denna gång.

Hälsar er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu