Fredagen den 8 juni

Hejsan!

Vi har idag vackert väder och det är dags för mig att pränta ner något i bloggen.

Vill börja med att berätta något tråkigt. Igår när min dotter Ann skulle hämta ut min medicin från apoteket så fick hon till sig att doktorn inte hade skrivit ut något recept till mig. Mitt frikort gäller tills imorgon så jag hoppas att en av sjuksystrarna här på Björkgården kan lösa mitt problem med kort varsel. Jag blir verkligen nervös och ledsen när saker och ting inte är som det borde vara.

I lördags så fick vi besök av två personer som spelade och dansade för oss här på avdelningen. Det var en ur personalens mamma och farmor. De kom från Estland och spelade ryska visor. Jag tyckte speciellt att två av visorna var bra, de kände jag igen sen tidigare.
Senare samma dag så kom Angie och Johan som också de spelade och sjöng för oss. Jag tycker framförallt om de låtar där de har komponerat text och musik själva, de var jätte bra.

På tisdagen så var jag på gymnastiken som vanligt men i torsdags så blev det inställt då någon annan hade bokat lokalen vi brukar hålla till i.
Denna dag fick jag även besök av doktorn. Vi samtalade en stund och han var väldigt trevlig. Jag har fått besvär med mitt högra ben och jag tror att jag vet vad detta beror på, det är tråkigt att känna smärta.

I onsdags kom Mats på besök. Jag frågade hur det var med hans svärmor. Hon skulle nämligen fylla 90 år i dagarna. Jag fick senare veta att hon hade bjudit på lunch vid Ulriksdals wärdshus, trevligt.
På samma dag ringde mitt barnbarn Erik till mig. Jag blir så glad när han hör av sig. Han berättade bland annat att Agnes var i London, hoppas hon har det trevligt. Jag önskar verkligen att jag får träffa Eriks lilla Molly snart igen.

Igår så var jag på promenad till björkgatan som ligger här i närheten. Jag tycker det är så vackert med alla träden som blommar där. Vi var ute cirka 30 minuter.
Under min utevistelse så hade Ann varit till mig. Hon hade lämnat en kasse innehållande dvd-skivor med olika serier som tidigare visats på tv. Där fanns titlar som Herrskap och tjänstfolk och Svenska hjärtan med flera. Det var väldigt snällt av Ann att lämna dessa till mig. Hoppas vi kan se dom under helgerna här framöver.

Idag så kommer Birgitta på besök kl 13. Det är alltid lika trevligt tycker jag.

Det var allt för denna gång.

Hälsar er Irma

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu