Fredagen den 11 maj

Hejsan!

Det är fredag igen och dags för ett inlägg i bloggen.

På tisdagen så kom en person i personalen och frågade om jag ville komma ut en sväng. Jag tackade självklart ja till detta. Vi tittade bland annat på körsbärsträd som blommade vilket var väldigt vackert. På grund av utevistelsen så kunde jag tyvärr inte vara med på gymnastiken, men det var det värt. Jag vill även nämna att min son kom på besök denna dag, vilket alltid är lika trevligt.

I onsdags var vi på utflykt till Lötsjön i Sundbyberg. Lötsjön har ett rikt fågelliv och personalen hade med sig bröd så att vi kunde mata dem. Jag har aldrig varit särskilt intresserad av fåglar men jag njöt verkligen av att få vara ute. Jag är så glad för detta.

Senare denna dag så fick jag också besök av min dotter Ann. Hon hade inte så brottom denna gång vilket var väldigt trevligt. Hon berättade bland annat att hon skulle gå och träna. Kul!

På torsdagen var jag som vanligt på gymnastik. Jag tycker att alla borde gymnastisera lite varje dag. På kvällen kom en person i personalen och frågade mig om jag ville vara med att bestämma om vilken mat som skulle beställas från köket. Det ville jag självklart. Det är kul att man kan vara med och påverka, kunna säga att det är jag som har varit med och bestämt vad vi äter här.

Idag så ringde Kerstin, en gammal bekant från Vinslöv, till mig. Hon arbetade på pastorsexpeditionen där även jag har arbetat. Vi brukar höras då och då vilket är jätte kul.

Som vanligt så får jag besök av Birgitta lite senare idag. Hon cyklar hit och det är verkligen beundransvärt tycker jag.

Det var allt jag hade att berätta om för denna gång.

Hälsar er Irma

One Response to “Fredagen den 11 maj”

  1. Lisa skriver:

    Hej Irma.
    Det är roligt att titta in på din blogg och hålla sig ajour vad ni gör hos er. Jag tycker det är jättebra att läsa om allt det vardaglia som sker på boendet. Fortsätt med din blogg och ha det bra/
    //Lisa

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu