Fredagen den 13 april

Hejsan!

Fredagen är åter kommen och jag tänkte upplysa er om vad som hänt mig den senaste veckan.

Jag kan börja med att berätta att det var väldigt trevligt under påskhelgen. Påskafton serverades lax med en god sås och på påskdagen fick vi lammstek, väldigt gott var det. Vi målade ägg nere vid vårt aktivitetsrum här på Björkgården. När mina barn var små målade vi alltid ägg på långfredagen och den som målade finast fick en liten present. Vi åt alltid salt fisk med sötsur sås och korinter. Den traditionen hade vi även i mitt hem då jag själv var barn. När jag var barn uppfattade jag långfredagen som väldigt tråkig. Det var en dag då ingen gick ut och alla affärer var stängda.

Som vanligt har jag deltagit i gymnastiken och bingon denna vecka. På bingon vann jag ett påskägg med godis.

I måndags så fick jag besök av min väninna Birgitta. Hon skulle egentligen ha kommit i fredags men jag kände mig lite dålig så vi bestämde oss för att träffas denna dag istället. Det var som vanligt mycket trevligt.

På onsdagen kom min dotter och lilla Molly mitt barnbarnsbarn på besök. Molly är fortfarande lite blyg för mig, hon är så gullig.

I går var Agnes mitt barnbarn här på besök. Hon studerar till sjuksköterska och praktiserar för närvarande på omsorgsboendet Skoga här i Solna. Hon är en mycket snäll och vacker flicka. Hon berättade om sin resa till Thailand. De var fyra stycken som reste dit. De hade haft väldigt trevligt. Roligt!

En gammal bekant som heter Gunilla har nyligen hört av sig till mig. Hon är konstnär. Hon sa att hon tänkte besöka mig vid något tillfälle här framöver. Det tyckte jag lät väldigt roligt.

Jag vill också få sagt att jag tänkt mycket på hur lyckligt lottad jag är som har fyra barn.

Negativt denna vecka: Kommer inte på något särskilt.

Positivt: Besöken jag har fått från mina nära och kära.

Det var allt för denna gång.

Hälsar er Irma

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu