Fredagen den 2/3-12

Veckorna går så fort och vi går mot ljusare tider, våren står bakom hörnet. Det är nu tid för ännu ett inlägg i bloggen.

I Lördags kom min dotter Ann på besök. Hon stannade lite längre än vanligt vilket var väldigt uppskattat.

På måndagen var jag på Internet-Träffen nere i Björkhänget, aktivitetsrummet här på Björkgården. Vi skrev ut papper från internet gällande våra stjärntecken och läste/diskuterade lite om detta. Själv så är jag född i skyttens tecken och det var ganska mycket information i texten som stämde in på mig, inte allt dock. Roligt!

På samma dag var jag också på filmvisning. Filmen handlade om en väldigt klok och tillgiven hund. En väldigt bra och rörande historia. Det var inte många som hade ett torrt öga efteråt. Jag har fått låna lite filmer av min dotter, vi kanske ska se någon film under helgen också.

Min son Mats kunde tyvärr inte komma i tisdags som han brukar då han blivit förkyld. Tråkigt!

I Onsdags var jag på Bingo. Jag vann en ask med änglar på innehållande choklad. Tyvärr så är jag lite trött på choklad.

I veckan så har jag också varit med min son Jan och tittat utanför vår gamla bostad på Råsundavägen 127. Hade önskat att jag kunde få se inuti vår gamla lägenhet igen.

Jag vill också nämna mitt barnbarn Peter som har köpt ett sommarställe på Gotland. De har köpt helt ny inredning också. Jag önskar att jag hade fått möjlighet att komma dit och se stället.

Jag har äntligen fått se en bild på Victorias lilla prinsessa. Ville så gärna berätta den nyheten för personalen och de andra som bor här men jag tror att de flesta redan hade sett bilden. Det verkade så iallafall.

Positiv händelse på björkgården denna vecka:

Internet-Träffen på måndagen. Stjärntecken intresserar mig verkligen.

Negativ händelse:

Det kan ibland vara svårt att komma överens med vissa som bor här. Det kan vara jobbigt att ha negativa männsikor omkring sig.

Det var allt för denna gång.

Hälsar er Irma.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu