Fredag den 17 februari

Hejsan!

Dagarna går och nu är det dags för ett inlägg i bloggen igen.

I dag vaknade jag vid sju tiden. Satte på TV:n och tittade på nyheterna och triss-skrapet i vanlig ordning. Innan jag klev upp gjorde jag lite bengymnastik för att få igång blodomloppet. Därefter gjorde jag min morgontoalett. Efter detta rättade jag till lite i min säng och klädde på mig. Jag är lite av en vanemänniska så detta är en rutin som jag följer varje dag. Ruckas mina rutiner är oftast min dag förstörd.

I måndags kl 10 var jag på filmvisning i Björkhänget här på Björkgården. Vi fick se Pretty Woman. Jag har sett den förut, men det gjorde ingenting för den är verkligen trevlig! Den engagerade mig så mycket, att jag inte blev trött av att sitta uppe så pass länge, vilket jag vanligtvis blir.

Verkligen roligt i fredags, var att min dotter kom på besök med mitt barnbarn och barnbarnsbarn! Det är så roligt när 4 generationer möts. Mitt barnbarnsbarn är så underbar! De säger ju att barnbarnen och barnbarnsbarnen är som livets efterrätt och det stämmer verkligen!

I onsdags var jag på bingo. I veckan var jag bara en gång på gymnastik, men alltid lika nyttigt.

Idag får jag besök av en god väninna, som jag lärde känna när jag bodde på Ankdammsgatan. Hon besöker mig varje fredag! Förhoppningsvis kommer även min dotter hit underdagen. Tidigare i veckan var även en av mina söner på besök.

Det mest positiva i veckan: Då jag fick besök av Mats, Ann, barnbarn och barnbarnsbarn.

Mindre bra i veckan: På bingon hade jag önskat att det var bättre priser. Det blir mer spännande då.

Det var allt för mig denna gång!

Hälsar er Irma

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu