Hejsan!

Jag tänkte att jag skulle presentera mig. Mitt namn är som också framgår av bloggens namn Irma Holm.

Jag föddes i december 1917 och gifte mig 22år gammal 1940 med Tore. Jag har i större delen av mitt liv bott i Stockholmsområdet. Undantaget är de 24år då jag och min make bodde i Vinslöv i Skåne. När min man gick bort 1980 fanns det inget som höll mig kvar där så jag flyttade tillbaka. Jag har fyra barn. Tre pojkar och en flicka. Pojkarna är idag pensionerade medans flickan jobbar som lärare i Råsunda.

Mitt största fritidsintresse i livet har varit att läsa böcker och då framförallt om det forntida Egypten med dess pyramider, faraoer och mumier. Andra intressesen som jag har haft är att gå på auktioner, loppis och att besöka seconhandbutiker, jag tycker mycket om gamla saker. Stickning är också något som har intresserat mig.

Sedan 2009 bor jag på Björkgårdens äldreboende i Solna. Jag upplevde det som väldigt jobbigt att bryta upp från mitt hem och flytta hit men jag har nu funnit mig till rätta. Jag kommer fortsättningsvis att berätta lite om min vardag här på äldreboendet men lite annat kommer det förstås också att skrivas om.

One Response to “Hejsan!”

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu